Gå til innhold

Handel utlandsk ting i Norge (nett)


mix122

Anbefalte innlegg

Er det noe som kan lønne seg og kjøpe fra nette fra andre land for å senge videre i Norge? Hva slags ting kunne det vært som folk er ute etter mye av?

 

Godkjenner Finn.no f.eks de tingene da man vil selge de videre?

 

Eller på hvilken andre måtter kunne man fått solgt de videre.

 

Takk for svaret på forhånd (like for beste svara)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selger du på Finn som privatperson så har du lik 0 ansvar så det er den beste måten å selge uten risiko. Du kan tjene penger på alt, var vel 10'ern fyren som starta med å importere en container med hårstrikker (eller noe ala det) fra Kina og så ble det et "imperie" ut av det.

 

Skal du selge som et foretak så pass på at det er ting som IKKE er ment å vare, forbruksvarer, da du ikke vil få problemer med forbrukerrettigheter hvis noe går i stykker. Det gjelder selvfølgelig hvis du vil starte forsiktig og ikke risikere å tape mye penger pga at du har solgt 1000 av X og 900 av dem ryker så du må sende ny vare eller gi tilbake penger.

 

Edit; Får jeg en like for det svaret? :dribble:

Endret av SlikGårNoDagan
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tja, det er veldig vanskelig. Får du tak i billige 970/980/980Ti så selger de som varmt hvetebrød til riktig pris.... Det er veldig forskjell på hva som menes med populært sånn sett, det jeg nevnte er skjermkort av god kvalitet. Greia er at det må være billig og du må da få en bedre pris enn normalt for å kunne selge det så billig at folk vil kjøpe, det tilsier stort sett at man må handle inn STORE kvanta.

 

Klær? Barneklær? Brukte møbler og hvitevarer til studenter? Det går an å få tak i mye greier gratis som du kan selge for en slikk og ingenting, da napper folk på med en gang. Hvilket marked og prisklasse tenker du på, hvor mye har du å investere når du skal kjøpe inn varer?

 

Dette er vrient og det er derfor det er få butikker i dag, det er de store som dominerer rett og slett fordi de kan handle inn mer på en gang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...