nonno96 Skrevet 18. september 2016 Del Skrevet 18. september 2016 Vil bruke gulrot og erter på hermetikk til en rett, men trenger ikke å bruke alt i boksen. Hvor setter jeg den etter den er åpnet? I kjøleskapet i en plastpose? Lenke til kommentar
Kikert Skrevet 18. september 2016 Del Skrevet 18. september 2016 Kjøleskap, trenger ikke plastpose. Eller så kan du ta frem en skje og oppbevare den i magen 2 Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 18. september 2016 Del Skrevet 18. september 2016 Ta innholdet ut av boksen og opp i en plastboks og sett i kjøleskapet. 2 Lenke til kommentar
nonno96 Skrevet 18. september 2016 Forfatter Del Skrevet 18. september 2016 Har ikke plastbokser, funker plastpose? Lenke til kommentar
Kikert Skrevet 18. september 2016 Del Skrevet 18. september 2016 Ja, blir det samma. Det er for at det skal bli lufttett. 1 Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 18. september 2016 Del Skrevet 18. september 2016 (endret) Du kan ikke ha det i boksen, det står på de fleste bokser. Stoffer fra boksen kan gå over i maten når oksygen kommer til. http://www.kk.no/livsstil/lar-du-maten-st%C3%A5-i-hermetikkboksen-31004 Endret 18. september 2016 av Emancipate 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå