Gå til innhold

Tips til ny deo som jeg kan prøve ut


tomte16

Anbefalte innlegg

Hei sann folkens, jeg er en mann på 20år som er ute etter en ny deo og jeg lurer da på om noen her har noen forsag til en deo jeg kan prøve ut?  jeg har en tendens til å svette litt så hadde satt pris på en deo som hjelper mot dette, jeg tidligere brukt polo sin deo stick(røde), men jeg føler at den ikke gjør jobben lenger og har da lyst på en ny en. Budsjett mitt er 150kr og nedover, men jeg kan ta og gå opp i pris hvis det er for lite penger til kjøp av en god deo som hjelper mot svette.

jeg har forresten ingen allergier så jeg er åpen for å teste hvilken som helst deo. 

Tusen takk for svarene :) 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dersom du sliter med svette så har jeg lest om flere her på forumet som anbefaler spesielle deodoranter med høyt innhold av aluminiumklorid. Disse er spesielt utviklet for å adresse folk som svetter unaturlig mye, og de skal visst fungere veldig bra. Dersom du søker litt på forumet så finner du sikkert riktig tråd - mener å huske at folk som svettet litt brukte denne en gang i uken, med godt resultat. 

 

https://www.apotek1.no/produkter/aluminiumklorid-naf-25-i-spritliniment-45ml-836610p

 

Etter det så slipper du å tenke mer på å kjøpe deo som skal hjelpe deg med svette, og kan istedenfor kjøpe den du synes lukter best :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...