Gå til innhold

TEST: Sony Xperia XZ


Anbefalte innlegg

  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Er det bare jeg som reagerer på at dere kan gi ut en fullstendig test etter bare et par dagers bruk? Det høres veldig lite ut. Altså, sniktitten deres kom ut for 3,5 dag siden ! Det er jo hinsides og kan nesten ikke tas seriøst?

 

Og: Dere må virkelig gjøre noe med hvordan dere tester kameraer. Dere virker jo helt på bærtur hver eneste gang dere tester et mobilkamera, og virker å ha null interesse/kunnskap om foto i det hele tatt.

 

Bildene av Olof Palme's Platz og akvariumet er jo ikke engang i fokus, og det blir ikke så veldig mye bedre lenger nedover heller. Bildet av den blå bilen kan du knapt lese de store bokstavene på veggen bak. Selv telefonene jeg brukte i 2011 kunne du gjøre det på. Så jeg kjøper ikke disse testbildene deres for å si det sånn.

 

For aldri i verden om bildene i denne testen ( både Sony sine og de tatt med andre telefoner) er representative for hva telefonene EGENTLIG er istand til.

 

Og: Dere snakker en del om lyd, men nevner ikke støtte for Hi-Res sound ("4K Lyd") med et eneste ord, som jo er et kjøpsargument i seg selv for folk som setter pris på god lyd.

 

Men i en verden hvor det nesten har gått sport i å gi ut 10'ere og 9'ere så er det bra å se dere modifiserer dere litt. Får håpe dere fortsetter på samme linje med andre telefoner også. En 8'er er uansett en råsterk karakter, så tviler ikke på at denne telefonen vil være et bra kjøp selv om ikke er på markedet for ny telefon akkurat nå.

 

Er enig .syntes egentlig samsung får 10 uansett hva. Og spesielt sony produkter altid er syndebukken.har vel aldri hatt noe dårligere enn Samsung. Tv 8serie 4k møkk ,hadde 3 galaxy s6 som fikk så skryt møkk,34 tommer quad hd monitor møkk.. så plutslig leser man vaskemaskiner og mobiler exploderer. Lurer på hvor mye dem som tester får betalt under bordet for og gi samsung 10/10 hver eneste gang. År etter år. Nesten ingen vits i og lese testene lenger.man veit jo at samsung får 10 og sony får 7 eller 8.

Lenke til kommentar

Neida, Sony har aldri vært dårligere. De har bare vært syndebukk i lange tider nå. Så de selger utrolig få mobiler og TVer med stadig synkende salgstall, samtidig har Samsung klatret seg til nr 1 i både mobil og TV. Samsung er større enn alle selskaper fra Japan sammenlagt.

 

Kanskje om Sony faktisk hadde mobiler som fortjente 10/10 så ville de ikke vært på 13. plass her med under 5 millioner solgte telefoner?

https://en.wikipedia.org/wiki/Telecommunications_equipment

Samsung som får 10/10 derimot har over 70 millioner solgte mobiler og er nummer 1. De har vel betalt 70 millioner kunder for å kjøpe mobilene deres i en årrekke også da?

 

Skal vi gå over på TV? Ah, det stemmer. Sony skilte ut TV delen slik at de ikke må betale alt gjelden om de går konkurs etter sikkert 15 år med konstant nedgang som ikke ser ut til å ha noen ende.

 

Jeg burde vel skjønt at kommentaren din ikke var helt seriøs når du mener vaskemaskiner eksploderer da....

 

Men helt ærlig, er ikke folk leie av å anklage journalister for å bli betalt bare fordi de gir et produkt du ikke liker høy karakter, og et produkt du liker lav karakter? Uansett hvem du putter øverst på tronen i mobilverdenen kommer noen til å komme og si at du er kjøpt og betalt. Det synes jeg er ganske trist. Hvis du har noe å utsette på testen, kom med konstruktiv kritikk istedenfor å bare skrive negativt om andre.

Lenke til kommentar

Sony har hatt greie mobiler, men de siste tre eller fire årene har det skjedd negative ting. Glass som sprekker, mobiler med bare åtte gb, samt at deres modeller ikke er vanntette. Hadde Sony konsentrert seg om å lage telefoner som er helt kurant over det hele så ville nok firmaet solgt flere.

 

Min Xperia compact er 3 og et halvt år gammel og fungerer helt perfekt med bra kamera, topp batteritid, den er vanntett og holder mål til tross for bare 16 gb.

Lenke til kommentar

Det meste som Sony lager er bedre enn Samsung, kanskje bortsett fra mobiler hvor Sony har kommet med nye mobiler litt for ofte med kun små oppdateringer. Har og har hatt mye forskjellig fra Sony opp gjennom åra og har aldri behøvd service eller reparasjoner på noe av det. Har hatt noen få produkter fra Samsung og det har stort sett bare vært dritt og bortkastede penger, eneste som har fungert er mobilene deres. Har hatt de fleste toppmodellene til Sony (Z2, Z3, Z3+, Z5 og nå ZX) og har aldri hatt noen problemer med glass som sprekker. Z2 og Z3 har foreldrene mine arvet og de fungerer glimrende fortsatt.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

http://www.tek.no/tester/mobiltelefon?limit=10&timespan=all&type=products&sortBy=tek_review_rating_dynamic&sortDir=desc

 

Av det jeg ser er både S7 og Huawei P9 Plus å finne til samme pris. Så er det jo mulig å importere telefoner som OP3T og slikt og. Hva som er best er litt avhengig av hva du ser etter. Nyere telefoner vil og koste betraktelig mer, som du sikkert er klar over. Mulig de gamle telefonene faller enda mer i pris når nyere modell kommer derimot? Jeg vet ikke.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...