ProphetSe7en Skrevet 5. september 2016 Forfatter Del Skrevet 5. september 2016 Jeg husker ikke helt hva jeg har, men kjøpte min på tilbud for rundt 1400-1500,- Fikk med masse utstyr som jeg rett og slett ikke orker å bruke. Det tar kortere tid å kutte opp grønsakene for hånd enn det tar å sette sammen utstyret. Lurer iblant på om jeg skal kaste mesteparten av utstyret og heller kjøpe noe som dette: http://www.clasohlson.com/no/Coline-multihakker-rivjern/34-2403 En slik kan jeg garantere deg at du ikke vil ha. Den tar stor plass, blir lett ødelagt, og skal du kutte noe i terninger som har hardere konsistens enn agurk kan du bare glemme det. Fungerer dog bedre til å kutte i skiver. Ein ting eg likar med Bamixen er at alt nedanfor der du held er i metall, så det er lett å reingjere etter bruk. Eg har den liggande i skuffa og den er veldig lett å dra fram, mikse litt, skylle og nedi skuffa igjen. Ein anna fordel med stavmiksar er at den kan brukast oppi andre gryter, boller osv. Om ein brukar det i telfonbelagte gryter, så ikkje dytt den heilt ned i botnen, men dersom det er litt mengde i gryta kan ein fint knuse det som er oppi der utan å skade teflonlaget. Har du metallgryter er det ingen sak. Fungerer supert i bollar av plast, porselen, keramikk osv. Det er også en ting jeg er litt skeptisk med til Bamix. At en ikke kan koble i fra nedre del fra håndtaket når en skal rengjøre den. Lenke til kommentar
newman221 Skrevet 5. september 2016 Del Skrevet 5. september 2016 Du kan skru av nederste del på Bamix. Lenke til kommentar
ProphetSe7en Skrevet 5. september 2016 Forfatter Del Skrevet 5. september 2016 Ahh, da har jeg missforstått. Trodde den metalldelen fra håndtaket og hele veien ned satt fast. Ikke sett den bli tatt av i noen videoer heller ser du. Det får bli kjøp i kveld eller i morgen. Merket i dag under middagen at det var ett stort savn. Finhakke 6 gulrøtter, 6 seleristenger, 12 hvitløksfedd og 3 hele løk for hånd tok lengre tid enn jeg hadde brukt på hele middagen totaltsett med en fungerende stavmikser. Takker for alle svarene her. Bare klare å bestemme meg for hvilken jeg ønsker nå så blir det å bestille. Det meste tyder på at det blir Bamix, med mindre jeg finner noen gode argumenter for å velge Bosch i løpet av ettermiddagen. Lenke til kommentar
ProphetSe7en Skrevet 8. september 2016 Forfatter Del Skrevet 8. september 2016 Ble Bamix her. 200W med diverse ekstrautstyr. Spesielt spent på Slicesy som følger med, om den er brukenes i det hele tatt. Lenke til kommentar
ProphetSe7en Skrevet 16. desember 2016 Forfatter Del Skrevet 16. desember 2016 Da har jeg hatt Bamix`en i noen måneder, og må si jeg er svært skuffet over denne. Hadde forventet mye mer av denne enn fra min gamle Braun til 7-800 kroner. Riving av ost kan en bare glemme med Bamix. Selv om dette utstyret følger med så er ikke motoren sterk nok til det og maskinen stopper opp fremfor å raspe osten. Finhakke løk, mandler, hvitløk og andre småting er også ett mareritt. Tingene kleber seg opp langs kanten eller under kniven, og det ligger alltid igjen store biter. Der jeg før kunne hive to hvitløksfedd og få det ut finhakket får jeg nå store biter som ikke kniven klarer å hakke opp da alt sprer seg rundt i skålen. Endestykket som er beregnet til å lage ulike typer rører er heller ikke noe å skryte av. Den klarer ikke trekke ned mel og andre tørrvarer som ligger på toppen av røren, og beveger en litt på stavmikseren for å få det med så blir det konstant griseri. Her er også Braun langt bedre med sin visp. Den tingene jeg liker Bamix på er til sauser. Der er den langt bedre med å blande sammen, tvinge sauser som skiller seg sammen igjen. En annen positiv ting er at den ser ok ut der den står på stativ på kjøkkendisken. Alt i alt et kjøp jeg angrer på og er skikkelig skuffet over. Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 16. desember 2016 Del Skrevet 16. desember 2016 Kan ikke si at jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Aldri opplevd at den stopper ved riving av ost, og både hvitløk og løk blir finkuttet nesten daglig. Hvilken størrelse var det du gikk for? Lenke til kommentar
ProphetSe7en Skrevet 16. desember 2016 Forfatter Del Skrevet 16. desember 2016 Kan ikke si at jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Aldri opplevd at den stopper ved riving av ost, og både hvitløk og løk blir finkuttet nesten daglig. Hvilken størrelse var det du gikk for? Gikk for denne da den var på kampanje. Hiver jeg to-tre fedd opp og skal finkutte disse så ligger enten store biter igjen under kniven, eller de henger som limt langs kanten slik at kniven ikke når bort. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå