Gå til innhold

Kattunge tisser OVERALT!


Anbefalte innlegg

Vi har han kattunge på 4 måneder, som tisser overalt på skinnsofaene, badekaret, tepper osv..

Vi sprayer Get off spray fra Buddy på alt han tisser på, men funker ikke, spesielt ikke på sofaene. Han bæsjer i kassen, så hvorfor han ikke tisser der er ett stort spørsmål. Vi bestemte oss for å slippe han ut så han kunne gjøre fra seg ute, men han skjønner fortsatt ikke hvor han faktisk skal tisse inne. Vi har prøvd alle metodene vi har funnet for å lære han at han SKAL tisse i kassen, men han bare hopper ut av den. Han er ikke kastrert enda, men han skal bli det så fort han blir 5/6 måneder gammel. Vi bare håper at han begyner å tisse i kassen etter han er kastrert, så vi ikke har brukt bortkasta penger på en katt vi evt må avlive eller gi bort. Har noen noen tips til hva vi kan gjøre?

Endret av Wibeke2463
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Katter og hunder gjør ofte fra seg på de samme stedene. Dersom det er en plass hn ofte gjør de seg så legg aviser der og deretter flytter du avisene mot døra for hver dag og lar avisa ligge noen dager rett ved døra før dere legger avisa utenfor. Samme kan du gjøre med kassen men hvis katten absolutt ikke VIL pisse i kassen så blir det gjerne et problem.

 

 

Jeg har iallefall fått alle mine katter husreine ved å Flytte det han pisser på mot døra også ut sånn at kattene hyler for å komme ut å pisse på kassen eller avisa.

 

Edit:

Ting tar tid med dyr. Det er mye ansvar og det kan bli mange problemer. Man avliver ikke et dyr pga en slik bagatell. Da blir heller deres jobb å Prøve å forutse dovanene og få katten ut rundt de tidene han gjør fra seg.

Endret av Invader Zim
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Katter som tisser på forskjellige steder kan ha blærebetennelse. De skjønner ikke helt hva som er galt og prøver å finne det stedet hvor det ikke gjør vondt å tisse. Det er nok lurt å få sjekket den hos veterinær hvis det ikke allerede har blitt gjort. Og den kan allerede være kjønnsmoden. De fleste veterinærer kan kastrere når katten er 2 kg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...