Borger___ Skrevet 16. august 2016 Del Skrevet 16. august 2016 Har kjøpt noen kg fersk kantarell, ligger på benk og tørker og jeg lurer på: - Er det egne metoder for rensing, skal kun børstes (ikke skylles) ? - Er det egne metoder for tilberedning før man fryser? Har hørt noe om "forvelling" (koking) ? Å hva bør den fryses ned i, pose eller beger? Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 16. august 2016 Del Skrevet 16. august 2016 Det med at sopp ikke skal skylles er bare tull, blant andre Heston Blumenthal har debunket det. Jeg liker å tørke kantarell og å sylte dem. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå