Gå til innhold

Konditorfarge?


Anbefalte innlegg

Jeg lagde en "galaxy" kake her om dagen, fulgte en enkel oppskrift jeg fant på nett, og istedenfor å bruke masse forskjellige farger bestemte jeg meg for å lage den helt svart. Hvorfor ikke. Jeg fikk tak i svart konditorfarge(Progel fra Rainbow Dust) og tenkte dette kom til å bli ei kul kake. Når jeg vasket opp etter meg, så jeg at konditorfargen hadde en skikkelig grønn undertone da det ble blandet med vann.

 

Men så merket jeg senere når jeg gikk på do at bæsjen min var litt svart og grønn. Jeg skjønnte med ein gang at det var på grunn av kaken. Så jeg lurte på, er det farlig? Eller er det noe man ikke trenger å bekymre seg over?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...