Gå til innhold

Tattovering


Anbefalte innlegg

Hallo alle sammen

Etter mye frem og tilbake har jeg nå bestemt meg for å ta en tattovering og jeg vet hvilken jeg vil ha,jeg har skatet siden jeg var 13 og alltid sett opp til de store gutta.Det er er spesielt et selskap jeg har hatt sansen for og det er Independent,det som fasinerte meg var logoen og det er den jeg har tenkt å  ta nå.Independent hadde masse problemer for en del år tilbake pga av nettopp logoen fordi den trakk paraleller til Nazi Tysklands jern kors.Jeg tenker å ikke fylle på farge inni selve korset og heller kanskje ha en måne på den ene siden og en liten stjerne på den andre.Hva syns dere? Jeg vil nødig måtte gå rundt å være redd for å vise tattoveringen min når jeg er på stranden eller i svømmehallen.Jeg skal ha den på overarmen..Jeg vil gjerne vite folks mening,helst fra noen som har litt peiling på tattoo.Så jeg er litt sånn i tenkeland enda så hadde vært kjekt med litt hjelp her inne..Den står jo for Independence å det er noe jeg syns er flott og gjerne kan bære med stolthet på kroppen.Så er det jo gøy å ha noe som kanskje ikke så mange andre har.Hva med dere kvinner foreksempel hadde dere syns en sånn tattovering var maskulin og tøff eller ville dere tro at han hadde sympatier for høyreekstreme synspunkter?

 

Independent_Truck_Company_-_Logo_%2528Cr

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan lite om tatoeringer og ikke så mye om symbolikk heller, men jeg får assosiasjoner til knight templar-korset, som igjen gir assosiasjoner til breivik og den høyreekstreme side.

 

Han hadde noe lignende både på manifestet og uniformen. Der er hva jeg ville tenkt ihvertfall

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Trenger ikke å ha peiling på tattoo for å kommentere om man synes det er en god idè eller om det er noe man synes er fint.

 

Jeg ville nok holdt meg unna den der og selv om du lager forandringer som måne og stjerne så vil fortsatt "omrisset" se ut som nazikorset. Antar at en god del folk vil reagere, spesiellt de eldre.

 

Jeg har faktisk lyst på hakekorset på brystet, synes det er et veldig vakkert symbol. Veldig kjipern at nazistene skulle stjele det og gjøre det til et av de mest forhatte symbolene gjennom tidene :mellow:

Edit; https://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Endret av SlikGårNoDagan
Lenke til kommentar

Er litt derfor jeg kommenterte også, fordi jeg ikke har veldig peiling. Folk flest man møter som ser denne har ikke veldig peiling, at det betyr noe helt annet vet de som har peiling men det er fåtallet, det er hvilke assosiasjoner folk flest får man bør ta hensyn til for de som bryr seg om slikt :)

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...