Gå til innhold

Fantasy Premier League 16/17


Maefteda

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde Zlatan et par kamper, satt han ut rett før måltørken. Så Aguero et par kamper, byttet han for Lukaku rett før han ble skadet. Traff bra på de byttene. Men så startet jeg med Origi første runde, som var håpløst. Men ja, Zlatan er svindyr og ville ikke gamblet på han snur.

Endret av knipsolini
Lenke til kommentar

Veldig usikker på hvem jeg setter som kaptein neste runde. Fristende med Hazard naturligvis, men Borough slipper inn veldig lite mål. Borte mot Southampton er vanskelig for Coutinho. Det står mellom Aguero borte mot CP og Lukaku hjemme mot Swansea. Everton og Lukaku var så skuffende mot Chelsea, men Swansea hjemme bør være overlegent. CP borte er litt vanskeligere, men plutselig har City og Aguero en målorgie. Denne gangen her går de ikke rett fra CL heller.

Endret av knipsolini
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Sliter med byttene mine, og har to. Eneste jeg vet er at Lukaku skal ut, og aller helst ha inn en offensiv Arsenal-spiller, dernest offensiv Liverpool-spiller. Problemet er at hverken Arsenal eller Liverpool har en aktuell spiss. Vurderer Anichebe for Lukaku og Firmino for Allen.

Firmino lett. 

 

Giroud er spiss, og scorer som faen, men spiller lite akkurat nå. Anbefaler Defoe over Anichebe.

Lenke til kommentar

Har ikke vurdert Giroud. Skulle gjerne hatt Defoe fremfor Anichebe, men det har jeg ikke råd til. Alternativet er å selge Hazard eller Coutinho for å få råd til en bedre spiss enn Anichebe, men gullguttene mine beholder jeg.

Hvis du har Couthino allerede burde du ikke gå for Firmino. Anbefaler jeg en 5-6ish i midten og Defoe på topp. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...