Gå til innhold

[Løst] Misfarget indrefilet, spiselig?


Anbefalte innlegg

Heisann! Jeg har vært borti en del kjøtt som jeg har vært skeptisk til, ofte har jeg tatt sjansen, men noen ganger så tar jeg rett og slett ikke sjansen. Nå vil jeg egentlig bare få vite en gang for alle om noe som bildet viser er innafor. Dette er indrefilet som pakkes i butikken og som bare har holdbarhet på noen få dager. Har lagt merke til at de aller fleste har et brun/grå-skjær litt før utløpsdato, så jeg får jo inntrykk av at det er normalt og ufarlig, men jeg vil gjerne være helt sikker. Spiser en del sånt, så vil ikke få i meg for mye sketchy mat om det skulle vise seg å være "på kanten". Den bruneste biten skjærte jeg av for å se om det var bedre inni. Fremdeles en slags brun ring inni kjøttet.

 

Så, innafor?

post-189324-0-02645700-1467993697_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk folkens! Har trålet gjennom norske søkeresultater uten å være 100% tilfreds med svarene jeg har funnet, så veldig fint å få innspill til akkurat denne situasjonen :-) Lever på datovarer, så dette gjorde livet litt enklere. Lukter ikke surt heller, så da er det vel fint da! Så da trenger jeg ikke å skjære av det brune neste gang?  :ph34r:

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Heisann! Jeg har vært borti en del kjøtt som jeg har vært skeptisk til, ofte har jeg tatt sjansen, men noen ganger så tar jeg rett og slett ikke sjansen. Nå vil jeg egentlig bare få vite en gang for alle om noe som bildet viser er innafor. Dette er indrefilet som pakkes i butikken og som bare har holdbarhet på noen få dager. Har lagt merke til at de aller fleste har et brun/grå-skjær litt før utløpsdato, så jeg får jo inntrykk av at det er normalt og ufarlig, men jeg vil gjerne være helt sikker. Spiser en del sånt, så vil ikke få i meg for mye sketchy mat om det skulle vise seg å være "på kanten". Den bruneste biten skjærte jeg av for å se om det var bedre inni. Fremdeles en slags brun ring inni kjøttet.

 

Så, innafor?

Det er pga mangel på oksygen. Ja du kan spise det så lenge det ikke lukter surt. Jeg ser ikke noe galt med kjøttet og jeg har kunnskaper om kjøtt og mat. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...