Espyy Skrevet 8. juli 2016 Del Skrevet 8. juli 2016 Heisann! Jeg har vært borti en del kjøtt som jeg har vært skeptisk til, ofte har jeg tatt sjansen, men noen ganger så tar jeg rett og slett ikke sjansen. Nå vil jeg egentlig bare få vite en gang for alle om noe som bildet viser er innafor. Dette er indrefilet som pakkes i butikken og som bare har holdbarhet på noen få dager. Har lagt merke til at de aller fleste har et brun/grå-skjær litt før utløpsdato, så jeg får jo inntrykk av at det er normalt og ufarlig, men jeg vil gjerne være helt sikker. Spiser en del sånt, så vil ikke få i meg for mye sketchy mat om det skulle vise seg å være "på kanten". Den bruneste biten skjærte jeg av for å se om det var bedre inni. Fremdeles en slags brun ring inni kjøttet. Så, innafor? Lenke til kommentar
covah Skrevet 8. juli 2016 Del Skrevet 8. juli 2016 Så lenge det ikke lukter surt av kjøttet, er det ingen problem. Kjøtt (og da spesielt biff) blir bare bedre av å modnes litt. Kjøttet blir da mye mørere og langt mer smakfullt. 1 Lenke til kommentar
Aiven Skrevet 8. juli 2016 Del Skrevet 8. juli 2016 Det er normalt, sjekk denne linken for eksempel. 1 Lenke til kommentar
covah Skrevet 8. juli 2016 Del Skrevet 8. juli 2016 Den "missfargingen" der er forresten helt normal. Tidligere brukte de noen gasser inne i forpakningen for å beholde rødfargen lengre. 1 Lenke til kommentar
Espyy Skrevet 8. juli 2016 Forfatter Del Skrevet 8. juli 2016 Takk folkens! Har trålet gjennom norske søkeresultater uten å være 100% tilfreds med svarene jeg har funnet, så veldig fint å få innspill til akkurat denne situasjonen :-) Lever på datovarer, så dette gjorde livet litt enklere. Lukter ikke surt heller, så da er det vel fint da! Så da trenger jeg ikke å skjære av det brune neste gang? Lenke til kommentar
archongamer Skrevet 8. juli 2016 Del Skrevet 8. juli 2016 (endret) Jo mørkere, helst nesten sort biffen din er jo bedre er den! Jo lysere og mer delikat, jo seigere vil den være. Dette fordi den beste biffen skal være mørnet lenge! Endret 8. juli 2016 av archongamer 1 Lenke til kommentar
Espyy Skrevet 8. juli 2016 Forfatter Del Skrevet 8. juli 2016 Da satser jeg på at denne ikke blir så aller verst Utrolig deilig å slippe å bekymre seg over om man spiser noe som er dårlig. Lenke til kommentar
archongamer Skrevet 8. juli 2016 Del Skrevet 8. juli 2016 Er kjøttet i ferd med å bli dårlig får det ofte en nesten lilla farge, og du kjenner at det ligger en seig hinne på det. Du vil også lukte at det er noe muffins med det 1 Lenke til kommentar
Sportylady Skrevet 31. juli 2016 Del Skrevet 31. juli 2016 Heisann! Jeg har vært borti en del kjøtt som jeg har vært skeptisk til, ofte har jeg tatt sjansen, men noen ganger så tar jeg rett og slett ikke sjansen. Nå vil jeg egentlig bare få vite en gang for alle om noe som bildet viser er innafor. Dette er indrefilet som pakkes i butikken og som bare har holdbarhet på noen få dager. Har lagt merke til at de aller fleste har et brun/grå-skjær litt før utløpsdato, så jeg får jo inntrykk av at det er normalt og ufarlig, men jeg vil gjerne være helt sikker. Spiser en del sånt, så vil ikke få i meg for mye sketchy mat om det skulle vise seg å være "på kanten". Den bruneste biten skjærte jeg av for å se om det var bedre inni. Fremdeles en slags brun ring inni kjøttet. Så, innafor? Det er pga mangel på oksygen. Ja du kan spise det så lenge det ikke lukter surt. Jeg ser ikke noe galt med kjøttet og jeg har kunnskaper om kjøtt og mat. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå