Gå til innhold

Mat på festival, uten grill og kjøling


Anbefalte innlegg

Noen som har noen tips til mat på festival uten kjøling og grill ? jeg gidder ikke betale 90 kr for en 150 grams burger som smaker som stekte skosåler.. Riktig nok er stekte skosåler som gourmet og regne når man er dritings men er sjeldent full når de bodene er åpne.

 

Helst noe annet en brødskiver,polarbrød osv.

Endret av Eriksendrul
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du tilgang til varmt vann?

Real Turmat har en god del ok mat, riktignok ikke det billigste, men absolutt verdt det etter min mening.

Ellers er jo en billig primus fra f.eks biltema antagelig en god investering, da kan du steke f.eks egg og bacon, eller lage din egen hamburger. Det koster ikke mer enn 250kr på biltema :)

Lenke til kommentar

Solsikkefrø-knekkebrød med god ost. Er ikke sånn super billig, men veldig godt, og metter godt. Populær frokost er det også om man deler ut noen til folkene i campen.

 

post-369195-0-74836600-1467917639_thumb.jpg

Endret av Shi
Lenke til kommentar

Hva er målet med maten? Smake godt, billig, "sunt"?

 

Kald boksemat?

Spagetti ala Capri (tror jeg er navnet) smaker ikke akkurat bra, kan tvinges ned, og en boks til en 50-lapp fyller magen.

Den billige lapskausen på Coop (tror jeg det er) til 20-30 kroner smaker bedre og ikke så altfor dårlig på sunnhetsskalaen.

 

Så har vi mye bedre ting som tunfisk. Du kan fint lage en god tunfisksalat med bare boksemat. Kidneybønner, maiskorn, erter, etc. og blande sammen vil jeg tro smaker ganske bra :hmm:

 

Makrell i tomat, som jeg hakker selv sidend et er bittelitt billigere, er godt å spise uten noenting. Et godt knekkebrød sammen er også bra, sevlfølgelig.

 

Er en del frokostblandinger som er helt greie med vann, eventuellt eplejuice av alle ting.

Lenke til kommentar

TS. Du nevner ikke noe om tidsbegrepet her og antall måltider. Gjelder det kun en ettermiddag og en kveld med overnatting, kommer du langt med en pose Real og varmt vann på en thermos, til kvelds/middag. Og knekkebrød (alla Wasa) og tubeost/kaviar ordner frokosten.

(Selv ville jeg nok hatt med noen oppskjærte brødskiver, for eventuell frokost og lunch)

 

Er festivalen over 2 døgn, ville jeg hatt med en primus,/rødsprit/gass apparat, for koking/steking av div. Fremdeles med basis i Real, min. til middag. Pølser/kjøtt kan spises første dagen, de tåler noen timer i varmen. Men er det varmt, egner slik mat seg ikke for dag to. Da er det hermetikk, eller alla Real som egner seg. Egg og bacon/salt sideflesk holder seg bra.

Endret av Friluftskar
Lenke til kommentar

Kald boksemat?

Spagetti ala Capri (tror jeg er navnet) smaker ikke akkurat bra, kan tvinges ned, og en boks til en 50-lapp fyller magen.

Den billige lapskausen på Coop (tror jeg det er) til 20-30 kroner smaker bedre og ikke så altfor dårlig på sunnhetsskalaen.

Hverken lapskaus eller spagetti synes jeg er spiselig kald fra boks. Heller da Turistproviant eller til nød Snurring, gjerne med flatbrød til!

Men alle fire vinner seg betraktelig på oppvarming, så en billig gass- eller spritbrenner anbefales.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...