Gå til innhold

EM 2016: Semifinaler


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tippa på Wales - Tyskland i finalen etter gruppespillet, men håper på Wales - Frankrike.

 

Begge semifinalene er egentlig helt åpne. Hvis ikke lufta har gått ut av Wales kan de fort slå Portugal komfortabelt. Blir spennende å se nå som de mangler Ramsey og Davies, samt hvilken inngang Portugal velger til denne kampen. Duellen mellom Ronaldo og Bale kan bli legendarisk.

 

Tyskland mangler jo også Khedira og Gomes, så jeg føler faktisk Frankrike er litt favoritter nå til tross for at tyskerne har gode erstattere. Frankrike har flere offensive spillere med krutt i som kan komme inn og endre kampen i Coman, Martial og Gignac. Kommer til å bli en skikkelig batalje på midtbanen denne kampen.

Lenke til kommentar

Håper på Wales - Frankrike. Vinneren av Frankrike - Tyskland vil være storfavoritt i finalen. Tyskland bør nesten få pokalen på walkover om dem slår Frankrike også. Portugal har vært alt annet enn imponerende. Satser på at Bale outshines Ronaldo og sender Wales til finalen.

Lenke til kommentar

Mangler ikke Tyskland også Hummels med karantene? Håper på Frankrike - Wales. Redd Wales skal få slite med Ramsey ute tho.

 

Stemmer, glemte han. Schweini er også veldig usikker med en leddbåndsskade. Meget mulig vi får se Weigl eller Emre Can fra start, selv om Löw har foretrukket Can på backen tidligere. Begynner å bli tynt på midtbanen. Tipper vi får se noe sånt fra tyskerne:

 

Neuer

Kimmich - Höwedes - Boateng - Hector

Weigl/Can - Kroos

Götze - Özil - Draxler

Müller

 

Eventuelt en slags 4-4-2 med Götze som falsk nier.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...