Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg har bestemt meg på å kjøpe meg mac, jeg har alltid hatt pc og den har vært på rep to tre ganger og det har endt med at jeg mister alt, alt som filer og bilder. Det er jeg drittlei av nå og jeg orker ikke lenger en tung og jævli pc.  Nå skal jeg få ut fingern og betale sjæl. 

 

Men jeg sliter fordi jeg vet ingenting om hva som er bra av de forskjellige mac typene.  Hva er forskjellen mellom disse mac typene og retina skjerm hva er det? Hva er nyest av mac? 

 

Håper på svar

post-379374-0-00145600-1467148459_thumb.png

post-379374-0-02312100-1467148460_thumb.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Valg av Mac har lite med denne forumseksjonen å gjøre. Vil tippe du kanskje vil få fler og bedre (?) svar om du poster i dataseksjonen. 

 

For å hjelpe deg med valget må du nesten komme med mer informasjon.

 

- Hvor stor skjerm ønsker du? (Hva har du i dag? Fornøyd med det eller ønsker du større/mindre?) Er 15" et minstekrav har du jo bare ett valg (så vidt jeg husker).

- Budsjett? Det skiller vel rundt 20.000 fra den billigste til den dyreste av de du har linket til?

- Hva skal du bruke den til? Det er meningsløst å betale 30' for en PC som skal brukes til Word, Facebook og annen surfing. (selv den billigste Airen vil klare dette med glans). Driver du derimot med tunge programmer som Adobe-pakken, videoredigering el må man beregne å legge litt mer penger i det. 

 

 

Kjøper du en Mac fra Apple får du den nyeste utgaven, men det er en del penger å spare om du er villig til å kjøpe brukt. Du vil fortsatt kunne laste ned det siste operativsystemet så sett bort fra litt annerledes design på innpakningen og litt eldre innmat (som en generell databruker vil merke lite til) så vil du ikke merke rare forskjellen. 

 

Hva er retina-skjerm?

 

 

Lykke til med valget.

Endret av LtdEdFred
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...