Gå til innhold

Er dette vanlig? (flimring av ny skjerm)


Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det der var hvertfall vanlig før, vet ikke helt hva det kommer av sånn teknisk. Det er fordi skjermen bytter "innstillinger" og skal ikke være noe farlig etter hva jeg vet.

 

Du har vel en del igjen av garanti og slik regner jeg med så hvis det ikke blir verre så hadde jeg ikke brydd meg. Skjermen min gjør slik den og, men ikke "oppdelt" slik som hos deg, det blinker svart en gang eller to, skjer bare på noen spill.

Lenke til kommentar

Ja, pga pikselen bør den sendes tilbake om den er nettopp kjøpt.

At det er eventuelt driveren som er årsaken til flimringen skal jeg ikke uttale meg på, testet nylig en G-sync skjerm og opplevde ikke dette selv, men kan ha vært pga spillvalg eller at jeg ikke er sensitivt nok til å legge merke til dette.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Jeg ville nok også sendt den tilbake mtp pikselen, men å sende tilbake skjermen pga driveren ... ?

 

Sikker på at det er driver som er problemet da? Det skjer bare i Dota. 

 

Også vil jeg heller beholde skjermen og få en redusert pris på den. Gidder ikke stresse med å sende den tilbake og greier, det har jeg ikke tid til. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Liten oppdatering: ser ut som dette er et problem med Source Engine, da som sagt så er det bare Dota som gjør dette, samt alle Source spill. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Se der ja.

Trolig derfor jeg ikke la merke til det når jeg testet noen eldre spill. Men kjørte da for ordens skyld for det meste stresstester på G-sync kortene for å sjekke at det ikke var noen feil med de og at temperatur var grei. 980 og 980 ti.

 

Jau. Snakket også med komplett, og de mente dette ikke var noe særlig å bry seg om. Dog skal jeg ha skjermen litt billigere når jeg har en pixel som sitter på samme farge hele tiden. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...