Gå til innhold

? Overklokkere ?


Surten

Anbefalte innlegg

Steike for en fjott...

 

Jeg lot meg overhodet ikke provosere av det første innlegget ditt, Snurten, det som provoserer er det siste... Man har ganske lite å gjøre når man starter slike tåpelige innlegg her bare for å provosere! Get a life...

 

--

iDEA-L

Endret av iDEA-L
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Litt av ein tråd dette her, mykje kjekk lesning.

 

Dei av oss som har spelt litt data, veit at framerate har ikkje berre med kva augene kan oppfatte å gjere. Frameraten påvirkar nemlig i stor grad fysikken i spel. CS er basert på iD sin Quake2-grafikkmotor, og det er ei kjend sak at høg FPS hjelper på kor langt du kan hoppe kor fort du kan springe og slikt (eg er usikker på korleis dette er i dei siste patchane, sidan eg ikkje spelar CS, men Quake).

I quake3 td. fins det nokre slike "key-framerates" som kan være til stor hjelp for spelinga di. 125 FPS er kanskje den vanligste å cappe frameraten på, då spring du fortare, hoppar lengre og slikt.

100 FPS i CS virkar dermed fornuftig på meg.

Lenke til kommentar

jeg ville bare si til dere cs spillere som sier at de som misliker cs er noen fjortisser som blir fragga for mye. til dere vil jeg si : det er dere som sitter som noen skjeivrygga dritt snørriser på lan og brøler mordi og helvette og oppfører dere som om verden skulle gå under fordi dere ble "fragga" en gang, det er dere som er latterlig og barnslig, cs er et spill for kids, bare mennesker som "dere" som ikke har skjønnt det, cs har ødelagt livet til mange av vennene mine i og med at de bare sitter å spiller det, cs ødelegger deg sosialt, OG IKKE KOM Å SI AT CS ER SOSIALT. spillet er jo 1000 år gammelt, det er kjedelig og dumt.

 

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Lenke til kommentar
bleh hvor har alle det fra at det mennesklige øye ikke kan skille høyere en 30 bilder i sekundet

 

blehblehblehbleh

 

Du vet altså hvordan de fleste programmer og spillmoterer er programert, du har studert kildekoden deres og funnet ut at det ikke hjelper på ytelsen med en raskere maskin så lenge en liten del av programmet går fort nok fra før. Du har altså studert de vanligste programmene og funnet ut at de som laget dem er idioter og har skapt en løkke som  har en innebygget ventefunskjon og høyere interrupt verdi enn hovedløkken som bestemmer hvor et objekt skal plaseres, eller kansje det er alle operativsystemenes minnehåndtering som er så dårlig at raskere maskiner ikke fører til bedre ytelse?

 

Du vet jo også hvordan DX utnytter hardware, hva GL utnytter av maskinen. Gratulerer, du burde lett kunne finne deg en jobb der du tjener såpass bra at du ikke trenger å bry deg om prisen på hardwaren din lengre.

 

 

 

 

Det er flott det er så mange eksperter på hardware.no som utaler seg om det de kan mest om..

w0rd,brovah! :!: :wow:

Lenke til kommentar

Jeg vil gjerne skyte inn litt i denne diskusjonen ang fps. Topic starter mener at over 30 fps er unødvendig da vi ikke kan oppfatte dette med det mennesklige øyet. Det er jeg enig i , hvis du f.eks. ser på en film på pc'en din. Men når du spiller et spill, la oss si CS da siden det kom inn i diskusjonen her, så varierer fps voldsomt alt etter hvor mye det er som skjer i bildet. Å spille er ikke det samme som å se en film. Hvis du i CS havner midt oppi en konfrontasjon mellom 10 spillere som alle skyter og kaster eksplosiver osv, så kan jeg garantere deg at om du hadde 30 fps i begynnelsen av map'en har du ikke det nå. Har du 100 fps så vil de mest intense kampene i CS flyte bra, og det er derfor du trenger mer enn 30 fps for å spille dette, ifølge de som spiller det mye.

 

Når det gjelder å overklokke så kan jeg stille deg følgende spm. Hva er vitsen med å kjøpe en 3200+ istedet for en 2500+? Svaret gir seg vel selv.

 

EDIT: se denne linken ang. overklokking http://forum.hardware.no/index.php?showtopic=161634&st=0

Endret av Nimzowitsch
Lenke til kommentar

Øyet kan faktisk oppfatte 72 bilder i sekundet, men problemet med FPS og slikt i spill, er at det finnes svært få skjermer som kjører på 100 hz, og da er det umulig å kjøre 100 fps i praksis, FPS'en i CS indikerer bare hvor mange bilder skjermkortet sender til spillet.

I 1,6 f.eks har jeg godt over 250 FPS (har ikke målt, har bare satt fps_max 250), men jeg kan alikevel ikke se mer enn 60 bilder, siden skjermen min er på 60 hertz, ta dette til omtanke.

Og det er ikke sant at du skyter raskere med 100 fps, men med de rette rate-instillingene, skyter du raskere, siden du har så bra kobling til server som mulig.

Hvis du har f.eks 10 loss, og en annen en har 0 loss, vil han treffe med 10 / 10 kuler, mens du kanskje treffer med 6 / 10 kuler, siden du har dårligere forbindelse med serveren. Derfor er det viktig med presis rate osv.

Lenke til kommentar
Hvor stor ytelse forskjell får man?

 

Ikke si at jeg får så og så mange 3dmarks for det har nesten ikke noe og si, fra

4 til 5K marks i 3dmark03 har ikke noe og si i spill.

 

Lå oss heller si at et bilde tar 30min og Rendre i 3dstudio, hvis man overklokker maskinen og får den til og rendre 5 min raskere dvs på 25 min da vil jeg bli imponert.

 

En ting noen sier at ja jeg må ha 100FPS i counter strike !!! HALLO er dere klar over at det meskelige øyet ikke klarer og oppfatte noe serlig mer en 30FPS ? så lenge man har en konstant 30FSP er det det samme som perfekt flyt !

 

Mvh

Surten

Maskin vare: High End Ikke overklokket maskin.

 

:woot:

Perfekt flyt me 30fps. HAH!

 

Latterlig påstand mener jeg.

TROR øyet kan oppfatte noe å 70 fps..

Lenke til kommentar

Det er ingen som helt vet hva øyet kan oppfatte... men du merker et bilde som bare vises f.eks. 1/500 av et sekund på en skjerm. Du "ser" det kanskje ikke, men hjernen oppfatter det. Det med 70fps er vel det øyet oppfatter som konstant flyt, hjernen kompenserer for det du ser slik at det ser ut som det går helt glatt. Dette er vel og merke uten bruk av motion blur, color bleed og andre godsaker som brukes på kino og tv.

Endret av SBS
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...