Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg er ei jente på 15 år, blir 16 i oktober. Trinnet mitt er nettopp ferdig med ungdomsskolen og i den anledning er det noen på vårt trinn som arrangerer fest.

 

Jeg er ansvarsfull og har ALDRI funnet på noe tull, jeg har ikke engang fått en eneste anmerkning gjennom hele ungdomsskolen.

Jeg drikker ikke og vennegruppen min har ikke drikkepress i det hele tatt så det å holde seg unna alkohol vil ikke være et problem.

Jeg er ikke et festmenneske (har blitt spurt om jeg vil dra på fest før,har sagt nei før jeg i det hele tatt har spurt mine foreldre), men jeg vil virkelig dra på denne festen siden det er siste gangen trinnet vårt vil være samlet på denne måten og jeg tror det blir gøy.

Over 60 av 100 stykker på trinnet har sagt at de skal komme og jeg tror denne festen kommer til å bli snakket om i ganske lang tid framover, så jeg blir automatisk en "outsider" når de begynner å snakke om det.

Jeg har også sagt at jeg kan få skyss begge veier, slik at mine foreldre slipper å kjøre.

Festen starter klokken 19 og jeg har sagt at jeg ikke trenger å være der til lenger enn 22-23 tiden, jeg vil bare kunne si at jeg var der og hadde det hyggelig sammen med mine klassekamerater.

 

Grunnen for at jeg ikke får lov er at det kommer til å være drikking der og mine foreldre mener at de bryter loven hvis de lar meg dra dit, og at de vil være dem som kjører meg dit, men begge nekter å kjøre meg. 

 

Er dere enige eller uenige med foreldrene mine om at jeg ikke burde få lov?

Endret av jegmeg989
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Både enig og uenig. Folk på din alder burde ikke drikke, så forstår veldig godt at foreldrene dine ikke vil la deg dra dit hvis de vet at det kommer til å være alkohol der. Det jeg hadde gjort, du sier at du drar, men du lover 110% at du ikke skal drikke, dette løftet bør du holde, hvis ikke får det konsekvenser for fremtige fester du vil på. Si at de må bare stole på deg.

Endret av Ownbeef
Lenke til kommentar

Det er jo i og for seg ikkje bra at 15-16åringar drikker, men du verden kor mange av mine gode minner og vennskap som kjem frå nettopp slike festar for 11 år sidan. Eg ville ha reist, sjølv om eg forstår foreldra dine. Du får tilgivelse frå foreldra dine for å ha reist, og ei eventuell skyllebøtte er gode minner verdt. Sjølv om eg forstår at foreldre ikkje vil sleppe ungen sin på fest.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...