Gå til innhold

Gammel t68/t68i..?


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Har tenkt å skaffe meg en gammel, skrapete t68/t68i men som har alle funksjoner i orden, og helst keypaden i god orden. Skal skifte deksel selv, ser du, lage den om til jentemob med et deksel i HOT PINK :)

 

Lurer på hvor mye jeg må betale for noe slikt, any ideas? er 400 for lite?

 

Hvis noen har en liggende er det bare å ta kontakt på [email protected]!

 

Takker for alle svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hey!

 

Har en t68i som er tipp-topp stand. Dekselet er bittelitt-skrapa også! Har byttet skerm på den en gang (skjermen sprakk da jeg mista den lett i bakken en gang, det kosta en del - derav de bittesmå skrapene i "lakken"). Kan godt tenke meg å selge den til høyeste bud over 600 :mrgreen:

 

Hvis ingen legger inn bud på over dette er det jo heller ingen katastrofe. Fattern har klaga tett over mobilen sin, og da kan det vel bli en gave til han når jeg får min E700 :thumbs: (som forbrukershop fortalte var forventet inn til dem 24/25 nov!).

Lenke til kommentar

Virker som ******, med vekt på "******". Jeg har rota bort minnekortet til den og sim-kort leseren er ikke 100% stabil på gamle eller slitte simkort. Cd'en med programvare er også borte vekk. Den har endel skjønnhetsfeil for å si det slik. Den "greia" som gjør at batteriet sitter fast knakk jeg av en gang mobilen ringte når jeg kjørte bil med trange bukser, så batteriet festes med teip.

 

Utover det.... :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...