Gå til innhold

BRANDSTORY: Fremtidens ølbrygging er digital


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sorry Siemens, det er neppe "digitaliseringen og automatiseringen" som vil være drivende for utvikling av spennende ølsmaker.

Man må ha kunnskap om råstoffene man skal bruke i det aktuelle brygget, og det er ikke nødvendigvis noe en datamaskin kan finne ut av seg selv. Automatisert innlesing av produktdata fra en tabell (eller via en API fra leverandøren) tar deg bare så langt.

Lenke til kommentar

Sorry Siemens, det er neppe "digitaliseringen og automatiseringen" som vil være drivende for utvikling av spennende ølsmaker.

Man må ha kunnskap om råstoffene man skal bruke i det aktuelle brygget, og det er ikke nødvendigvis noe en datamaskin kan finne ut av seg selv. Automatisert innlesing av produktdata fra en tabell (eller via en API fra leverandøren) tar deg bare så langt.

 

Akkurat! Automatisering og det å gjøre det enkelt å billig innen tappingen for eksempel kan være noe å satse på.

Digitaliseringen innen resten er jo litt bortkastet da råværene bestemmer mesteparten, men det er tappingen som tar tid og er den mest tidkrevende jobben med å brygge øl.

 

Lenke til kommentar

 

Sorry Siemens, det er neppe "digitaliseringen og automatiseringen" som vil være drivende for utvikling av spennende ølsmaker.

Man må ha kunnskap om råstoffene man skal bruke i det aktuelle brygget, og det er ikke nødvendigvis noe en datamaskin kan finne ut av seg selv. Automatisert innlesing av produktdata fra en tabell (eller via en API fra leverandøren) tar deg bare så langt.

 

Akkurat! Automatisering og det å gjøre det enkelt å billig innen tappingen for eksempel kan være noe å satse på.

Digitaliseringen innen resten er jo litt bortkastet da råværene bestemmer mesteparten, men det er tappingen som tar tid og er den mest tidkrevende jobben med å brygge øl.

 

 

Det er vel gjæringen som tar mest tid :)

Lenke til kommentar

 

 

Sorry Siemens, det er neppe "digitaliseringen og automatiseringen" som vil være drivende for utvikling av spennende ølsmaker.

Man må ha kunnskap om råstoffene man skal bruke i det aktuelle brygget, og det er ikke nødvendigvis noe en datamaskin kan finne ut av seg selv. Automatisert innlesing av produktdata fra en tabell (eller via en API fra leverandøren) tar deg bare så langt.

 

Akkurat! Automatisering og det å gjøre det enkelt å billig innen tappingen for eksempel kan være noe å satse på.

Digitaliseringen innen resten er jo litt bortkastet da råværene bestemmer mesteparten, men det er tappingen som tar tid og er den mest tidkrevende jobben med å brygge øl.

 

 

Det er vel gjæringen som tar mest tid :)

 

 

Det stemmer at  det tar mest tid, men det er også den som er MINST arbeid og lite du kan gjøre med også, det tar den tiden det tar.

Men når du selv må jobbe i bryggeriet så er det tappingen som spiser mest av tiden din.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...