Redaksjonen. Skrevet 2. juni 2016 Del Skrevet 2. juni 2016 Her skal det strømme opp mot 5700 liter øl i timen.Her borer oljeingeniører seg ned i bakken for å legge øl-rør under middelalderby Lenke til kommentar
Kikert Skrevet 2. juni 2016 Del Skrevet 2. juni 2016 Dette er antagelig den eneste gangen jeg har sett en god grunn til å grave opp en gate for å legge rør. Øl > kloakk 1 Lenke til kommentar
Bruker-163290 Skrevet 2. juni 2016 Del Skrevet 2. juni 2016 Hos Rignes bryggerier er det ikke store forskjellen på smaken 2 Lenke til kommentar
CaseyS Skrevet 2. juni 2016 Del Skrevet 2. juni 2016 Takke seg til øl fra mikrobryggerier! Jeg vil da ikke ha øl som går i rørledning i bakken. Lenke til kommentar
Tore Aurstad Skrevet 2. juni 2016 Del Skrevet 2. juni 2016 Hvor mange nanosekunder etter ferdigstillelse kommer byens trøtte typer å mekke seg en "privat tappekran" som er ulisensiert? 1 Lenke til kommentar
magne.moe Skrevet 3. juni 2016 Del Skrevet 3. juni 2016 Hvor mange nanosekunder etter ferdigstillelse kommer byens trøtte typer å mekke seg en "privat tappekran" som er ulisensiert? Du må grave deg inn til røret, bore hull og koble deg til, da kan du ta ut øl, du må karbonere det først siden det vil være helt flatt. I russland er det er problem at folk tyvkobler seg på gassledninger. 1 Lenke til kommentar
Xaphoon Skrevet 3. juni 2016 Del Skrevet 3. juni 2016 "Ved å transportere ølen i kabler i bakken"... Blir spennende å se hvordan de får digitalisert ølet... ? 2 Lenke til kommentar
Kikert Skrevet 3. juni 2016 Del Skrevet 3. juni 2016 Takke seg til øl fra mikrobryggerier! Jeg vil da ikke ha øl som går i rørledning i bakken. Du vet at masseprodusert øl blir rekarbonisert (tilsatt kullsyre) etter en runde med rensing? Blir det samme som å si at du ikke vil spise en loff som har blitt transportert til butikken med lastebil. Lenke til kommentar
Hopperesque Skrevet 4. juni 2016 Del Skrevet 4. juni 2016 Hos Rignes bryggerier er det ikke store forskjellen på smaken Det kunne ha vært Hansa Lenke til kommentar
Per MP Skrevet 5. august 2016 Del Skrevet 5. august 2016 Sitter nå på serveringsstedet til "De Halve Maan". Forstår godt at de har plassmangel og har vært nødt til å lokalisere tapperiet i utkantan av Brugge. Forstår også hvorfor de gjerne vil unngå for mye trafikk gjennom de trange gatene i et sentrum fult av folk. Men her konsentrerer vi oss om godt øl på tapp - ufiltrert - direkte fra lagertanken. Smaker best. Vel verdt et besøk. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå