Gå til innhold

pokker, er politikk


Zink

Anbefalte innlegg

ikveld støper vi Biovac fordi vi er pålagt... i h.h.t. områdets beskaffenhet og påbud- vi ble imidlertid sittende å vente på folk fra kommunen, spretta et par øl og falt i tanker om hva framtiden peker mot for gamle-og-unge:

 

Det er pinadø sprøtt at årlig 60 000 mindreårige fra Colombia kaldt eksporteres/ hentes/ selges for prostitusjon til andre land - disse knøtta har ikke mange år å se frem i, mrn uten synderlig med oppslag i nyhetene om dette.

 

Når Michael Jackson tukler med mindreårige derimot, rangerer nyheten blant top5 i flere døgn fordi slasken er i søkelyset - klart det er traumatisk for den enkelte misshandla uansett, men: hva gir dette for odds for mennesket v.s overlevelse i overskuelig framtid ?

 

hvis sivilisert v.s utdannelse v.s empati v.s bærekraftig betyr noe, eller er relevant tema, så må ikke f.eks. bbc få fritt leide med denslags reportasje/ politikk som understreker fjernt forhold til kraftig negativ utvikling.

 

.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er derfor vi må knuse kapitalismen. Det er til kapitalismens beste at befolkningen i de rike delene av verden ikke bryr seg om de andre. Om folk hadde vært klar over hva som skjer rundt om i verden ville det blitt ett ****** for makta og krav om 20% u-landshjelp og støtte til en hel bråte med geriljaer!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...