Gå til innhold

Ny skjerm på budsjett


kaaasen

Anbefalte innlegg

Hei folkens!

Tiden har kommet for å bytte skjerm (tror jeg). Det er ikke det at den skjermen jeg sitter med er så ille, men den begynner for alvor å dra på årene. Jeg kjøpte den september 2009 iflg. ordrehistorikken på Komplett. Skjermen jeg har nå er denne: https://www.komplett.no/product/480940?noredirect=true#

 

Som tittelen sier er budsjett viktig. Jeg har ikke allverdens å bruke på ny skjerm. Ikke er jeg villig til å betale mangfoldige tusen heller. Jeg ønsker ikke å betale mer enn 2500 kroner.

 

Jeg har sittet og lest litt rundt, og jeg ser at dette (https://www.komplett.no/product/854102/datautstyr/skjermer/skjermer/benq-24-led-rl2460ht#) skal være en skjerm som gir mye for pengene.

 

Når det gjelder hva den skal brukes til er svaret egentlig alt. Jeg spiller litt (alle sjangre) når jeg har tid til det, jeg ser på litt videoer (ikke film, men type YouTube etc.) og jeg programmerer, leser og skriver oppgaver på den.

 

Finnes det et bedre alternativ?Jeg kunne tenkt meg en 27", men jeg antar at jeg ikke vil finne en god 27" til denne prisen, og jeg vil heller ha en god 24" enn en dårlig/middels 27"...

 

Alle råd tas imot med stor takknemlighet :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...