Gå til innhold

LCD - Alt du trenger vite


Ni kon

Anbefalte innlegg

Vet jeg kommer med en påstand som mange her reagerer på, men jeg har ennå ikke møtt den person som sier de har ?ghosting? på f. eks den skjermen som testes lenger ned.

fine mann! :thumbup:

 

to ting:

 

du refererer til en skjem i lcd-guiden din som ikke ghoster under spilling - hvilken skjerm er dette?

 

har prøvt å finne ut hvilken teknologi eixo 767 bruker? finner ikke noe på eizo's sider om dette... kunne du enten - fortelle det, eller gi hint om hvor jeg kan finne det?

 

tror jeg venter med å kjøpe skjerm til etter testen din. hadde tenkt å kjøpe en 21" crt, men tror jeg kommer til å gå for en 19" lcd etter å ha lest guiden din..

 

til dere som vil ha en best i test, mest for penga, best gamer lcd, beste 17" under 4500,-, beste 19" til DAC bruk under 7000,-, beste allround 1280x1024 lcd og alle andre tenkelige kategorier, stakkars mann!! det burde være nok at det er karakterer på et antall specs, så får alle som er interessert finne ut hva som er viktig for seg. selv om det er hyggelig om det kåres en vinner eller to....

 

we are not worty ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

takk for godord:)

 

Jeg viser da til en hyundai q17s.

 

Eizo L767 mener jeg benyttter et va panel. dette vet jeg mer om i morgen... men på www.eizo.com står det noe, og du kan jo alltids ringe terje på www.eizo.no da. Han er kjempehyggelig og gir deg svar på alt du ønsker :)

 

Når det gjelder testen vil vi gå gjennom hva som er best til hva. Vi har med en autocad spesialist, en photoshop spesialist, vi skal dekke alle områder. Når vi først gjør noe som dette leker vi ikke. Av respekt til alle som har hjulpet og våre leverandører lover vi å levere et produkt vi kan slå oss på brystet for ;)

Lenke til kommentar

GOD nyhet!!

 

Computercity Sandvika har sett posten og stiller med flere skjermer!!

 

De stiller med:

 

acer 1711b

blackview 17" (ikke spes modell)

hp f1703

 

I tilleg kommer de også med to apple 17" og 20"

Da mangler jeg egentlig bare Hansol, Dell og Philips. Så er det noen av dere som sitter i posisjon til å låne ut dette er det bare å ta kontakt. Testingen foregår i Oslo. Jeg har allerde begynt å få en del skjermer i Hus.

 

 

Når det gjelder del III - ekspert kunnskap kommer den til å bli oppdatert så snart jeg får OK fra Per Hertz (produktsjef i Eizo Europe). Kommer til å ta opp frekvenser, litt om image formation time, responstid etc etc. Men dette er jo kun intressant for enkelte geeks (som meg). Skal bare få det ferdig slik at han får sett på det i morgen

Endret av oivind_dahle
Lenke til kommentar

Ser frem til denne testen!

 

Det hadde vært fint om du også kunne vurdere fargegjengivelse for fotografier!!

Gjør du det, får du nok en drøss nye lesere fra foto.no ;)

 

...og også litt om hvilket skjermkort som kreves for å drive de forskjellige skjermene...

Endret av torry
Lenke til kommentar

Har du en dato for når denne testen skal publiseres? Min gamle CRT skjerm tok kvelden for noen dager siden, når grubler på hva jeg skal kjøpe. Etter at jeg lesten denne posten vil jeg gjerne vente på testen din før jeg ta en avgjørelse.

 

Jeg synes du har gjort et fabelaktig bra arbeid med artikkelene din. Det er bra det finnes slike ildsjeler på forumet. Takk for innsatsen!

Lenke til kommentar
Ah, har lett lenge etter en slik veske! Men den var litt dyr.. Hvordan er veska i bruk? Det microplex lover :yes:

Den er rett og slett genial. 191T'en min har vært med i krigen siden høsten 2002, jeg tar ikke godt vare på den... drasser den med på lan hver helg, den har velta i bilen/på trappa et par ganger og har enda ikke en dead pixel. Av langjengen vår er vi ganske mange med den veska og jeg tror egentlig alle er like fornøyde.

 

Har hatt endel andre LCD'er som alle har blitt herpa/skadet etter 3-6 månder med hardt bruk. Har du en skjerm du ikke vil herpe og skal flytte på den hyppig er det rett og slett sløsing IKKE å ha den veska ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...