Gå til innhold

Jorden er flat


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ang vernebriller, merket du en kraftig forvrengning, fish-eye effekt eller tilsvarende?

Eller gjør du der med andre type briller uten styrke?

 

Forresten link til ett bildesøk jeg gjorde med bildet:

 

https://www.google.no/search?tbs=sbi:AMhZZiu3BGiTd_14hfQlvFprcRF5SWqjijaLArfPyYuz6YkXyp1FI3UAt344LGboxNujXzVbZ1s3i5_1MvdwWcRp4GqXzCwGa-Bct2UqIeFwoYNh-rXHhW_15G82P3QpN80tB8Z7PFw04Cfxuy7joVPaZixvpv8yrC6YX_1iJfLrkL9APekDmDbBiPdWR8DHMyAZ8tORrvdc_1BoPYGvyPfTwBz5Rw4OhfP4M3pM8DYuJ610I5FaluJGbfqO0exJiIN0s5dRsSl9fkX3AnyMgvo6hRgBLIlvRTF8W5hwuJ30l0vY2BsA60z4_1Oa5A6eou1c2UCauRQqSDWiibItIk-a676_1b4lc4gBmGgnSAulJoJyAtry5eDKaXnu2nSds5JmhbUHQqkQScEt2OS_1GgATUY4POlgLo8j38SvdH5yhRcKarZovPaDl5_1IllvPscqRhI5WEBmJxRfqbGKxYIDbVmM6f5X_1Q6eCXufRATJ6rRDDSOrAKQ1OcHaX33Pd3k5vjNPoCpKbEYmmL9e4c6M5dZ-AoKVRn9IFBiq5EK1fQdwHMJON-geNHQBrqYTuniPY5jr9nc4WfyD-F5mu7cTHWjRolfN-co5rMSuSpfheHryzo4ZOqlGSbboOsY_1VfZTPyLj01oCDDBvqsXt7ndLSzHKo-4GK9Y5IrXLyqDC0W5FzM-m9EFNyqBnBvwO8VYQHhcs3F5R_1mAfpQ4-DV3RmjusPYEX9Rrf4Mw0fVpJd-gNAYai2PnC0E1sjNbLnEZZW4ukVOm4yBVRYnbQPXkaV2d1IelaYb72kuMPDrDfVXlDwAK-Pisfhj0i6_1BdIHcXjsSuSY19-qo0PAfAbluUSipuifni_1V5hLp3q7pZGX28MRYUhuCa02u8ii99IaLyx2EHyuxBE3zhs7CIbnwArngs4Vuc7hf7OXz-O5AQDwZOe9qLQrGcYQn_1XyRTBloUitEQEgSWJJ4XcsM-Zx89y2XsGT4gO9HUtIMec-L6vg40rxkGiMe1l1YZh7J2pxrqfjvn0mdnLNyimHGrrx7PVuWzMAtP9CHdSVAxthEhTB7QpftRnofE2A470AHASBgpBY-gEt75oD3UcCQiU12Uuvfs5o0cYpGl_12oH8hc_1Z33wPkIyPD1HEpSJRA5NuQ-vuMQhx1CaLmOg4CfbLlQwnUAODCr2CIx91L-U96Ov_1nnH6mMtxQ_1LY3i-ZMRRiJIXqkrvAg5SumqMSTBi-SNjLloQUJ4vMsl1nyVYYbllCZXdyGwsQtZ7p4eOtDwvlHsquABLr2XIFZehH_1bMsPuu6Ee_1OeqTKg5Ac-0Rh7mi93UfSqriR75X7s2LCWoC7IBv1R6moRoIGWGYZwo1IJ7KgqMVvS8M-gBVf_1G6aeRYLgE5bej7OVBvKFcIT1hbbgYCtB1fovYvKAlJGHAXnk7eMqen3qfcQsdBuw0dcgH7nmaJeFHzhIcWqLcn8VVAUfyNkAAonuuMbASqddlV921S5NL3nMQaqZ7Rch-b1GsCDuZ_1Mzw6KVMgXKArQZZpm8MuGF47_1M576SBTba282lxddcHA7Hlf6IcDYdwzGMfoxDr0OPPj8GBW8qwWF3kjbPwlPO5uZ7OP4N5sYUw8h7AJ5WCvC-zEbTLyDwwrYbgkRHp6L_1fjd1rfiuBvu6k-QwM_10jwO8S_1O-yYbUkeUZI&hl=en&biw=980&bih=643&site=imghp&sa=X&ved=0ahUKEwjh1PfSn_zTAhVBBiwKHcHPDqkQ9Q8IKigA

Lenke til kommentar

 

Tror 30 minutt og 42 sekund ut i videoen er det et bilde av deg. I videoen påpekes det at gravitasjonen er kunstig. Så om den blir kalibrert ned et sted og du drar 100 mil et annet sted. Og jorden er kurvet så er jo det logisk at ned er ute av kalibrering.

Nei hvorfor det? Gravitasjon trekker ned, og det vil den gjøre uansett hvor du er. Det vil fortsatt måles som "ned" et annet sted på kloden også.

 

Så ikke noe i videoen om at de sa det var merkelig at man må kalibrere.

Mer spesifikt sa de vel at de syntes det var merkelig (eller rart eller hva for et ord de valgte) at det ikke var nok at telefonen ble kalibrert på fabrikken og det skulle være nok.

 

Men takk for at du tok deg tid til å se videoen. Så greit du har kunnskap om akkurat dette da. Men det hadde de i videoen også. Det så du vel.

Brian Mullin som også var i videoen ser du har kunnskapen bak gravitasjonskonstanten.

Joda, og de la frem saken greit om hvorfor et akselerometer i opp-ned aksen alltid vil måle 1G i hvilestilling. De kunne nok gjort det klart på under 35 minutter, men det er nå min mening da.

De resterende minuttene brukte de på å fortelle (ikke forklare) at akselerometrene ville være ute av kalibrering et annet sted på kloden - because ... reasons.

Det ble aldri forklart. Mye det samme du sier her, at "så er jo det logisk at ned er ute av kalibrering".

Ingenting, absolutt ingenting, er logisk om det ikke kan forklares. Det er jo hele kjernen i "logisk".

 

I dette tilfellet har man kalibrert en måler til å reagere på "hva-det-nå-enn-er" som peker nedover.

Og uansett hvor man er på den flate eller runde jorden så er "ned" alltid rett mot bakken. Det å si at den plutselig ikke klarer dette lengre fordi man har flyttet seg må nok forklares litt mer enn å bare si at "slik må det jo bli".

 

Er enig at videoen var lengre enn nødvendig. Men den var jo informativ om akselerometer og hvordan den er bygd, at man kan lese av hvordan den virker. Så er det denne appen som bruker den.

Har du lastet ned appen?

Du kan kalibrere den skeivt. Men for testings skyld kan du kalibrere den riktig. Så når du skal reise en dag noen 100 mil så kan du se om du står på en ballformet eller flat jord.

Lenke til kommentar

Bshagen. Du jobber ned med ekvator ikke sant? Og du drar hjem til Norge i ny og ne. Kan du laste ned spirit level app og kalibrere den en av stedene enten du nå er i Norge eller ved ekvator. Og så sjekker du når du drar til jobb eller fra jobb.

Du er vel enig at "levelen" må være off ett av stedene på en globe?

Lenke til kommentar

Men jeg kan selvfølgelig si noe om det. De snakket om sensorene som da var akselerometre i tre akser, samt et gyroskop. Det ble ikke sagt i videoen, men dette er separate sensorer produsert i èn modul. Tenk på det slik som at du har fire sitteplasser i bilen, men du kan likegjerne være bare en person i bilen når den kjører.

På samme måte vil telefonen kun bruke akselerometrene for å vise deg posisjonen. Ergo er den helt avhengig av at "ned" er definert. Altså at det er mulig å si hva "ned" er. Og det er en ganske sterk påstand at "ned" ikke er "ned" overalt på kloden.

Noe som jo er hva de ville frem til i videoen, da best vist frem med at de mente det burde være nok med å se på et vanlig vater for å se at det er sentrert. Igjen - hvorfor tror de(re) at det ikke skulle vært slik på en globe? Ned er ned.

Men for all del - gjør gjerne et forsøk på å forklare hvorfor ned ikke skulle vært ned overalt på en globe, men frem til det blir gjort vil vår egen forklaring på hvorfor ned er være den gjeldende.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

"Men for all del - gjør gjerne et forsøk på å forklare hvorfor ned ikke skulle vært ned overalt på en globe, men frem til det blir gjort vil vår egen forklaring på hvorfor ned er være den gjeldende."

 

Har skjønt det nå, at dere insisterer på at ned er ned overalt på en globe, like enkelt som det ville vært på en flat tallerken.

Men kanskje det i et fly kan måles om flyet konstant tilpasser seg en tenkt kurve.

(En imaginær kurve...)

 

Selv om kompass kanskje ikke virker i fly, kan passasjerene noen ganger se at de flyr over Alaska i stedet for å fly over nedre deler av Europa.

Folk observerer at det er påfallende mange fly som går over nordpol-områdene.

 

Dette er også en observasjon som virker ulogisk, hvis det stemmer at Antarktis på noe vis skal være fredet for flytrafikk. Hvorfor skulle ikke da Nordpolområdene være fredet?

Lenke til kommentar

Ned er bare et ord som definerer "mot bakken". Vi kunne sikkert ha kalt det noe ala, "innover mot sentrum av planeten", men det er bare tungvint.

 

Edit; Det har vi forresten snakket om før og du må enten leke dum, ha dårlig hukommelse eller ikke forstå at et ord definerer noe. Ord er altså ofte forkortelser for å kunne beskrive noe på en enkel måte.

 

Ansikt = Der øyne, nese, munn er plassert, ofte med litt hår her og der.

Du vet ansiktet til Gunnar. Du vet der øyne, nese og munn er plassert, der det også er litt hår her og der, til Gunnar.

Forkortelser, altså å finne på et enkelt ord for å beskrive noe, er vel enklere? Make sense?

Endret av 4 3
Lenke til kommentar

"Du vet der øyne, nese og munn er plassert, der det også er litt hår her og der, til Gunnar."

 

:lol: 

 

 

Og dere krever også at alle skal akseptere at føttene peker mot klodens sentrum, samtidig som vi ikke er opp-ned.

 

Det er en stadig utfordring å finne ut den fulle agendaen til de ledende youtuberne på flat jord... Det er observert en utvikling der russianvids har slått av kommentarfunksjonen på videoene, og at dette muligens er fordi han er avslørt.

Denne artikkelen er ment å slakte russianvids fullstendig...

 

"The flat earth meme/hoax/psyop of course and his 'marketing' of that defecation to the christian mental asylum who will believe f*****g anything!"

(host... :grumpy: . akkurat den er jeg uenig i, da)

 

http://eyewarnub4eye8u.blogspot.no/2016/08/

 

"the JEWISH RUSSIAN BUND who is fleecing and slicing and dicing the publics 'minds' FOR A LIVING!."

 

Jaha... tydeligvis en som ikke liker russiske jøder her.

Lenke til kommentar

"Du vet der øyne, nese og munn er plassert, der det også er litt hår her og der, til Gunnar."

 

:lol:

 

Og dere krever også at alle skal akseptere at føttene peker mot klodens sentrum, samtidig som vi ikke er opp-ned.

 

Det eneste jeg "krever" er at du klarer å forstå at et ord er noen bokstaver som er satt sammen for å representere noe man må beskrive med mange flere bokstaver. Det er enklere og raskere å bruke noen få bokstaver.

 

Jeg vil heller kunne beskrive noe med 5 bokstaver enn å være nødt til å bruke 500 bokstaver.

 

Jeg sliter med å forstå at du har så vanskelig for å forstå hva ord er. Du skriver ganske mange av dem hele tiden...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

post-164530-0-47222300-1495287776_thumb.png

 

Skjønner ikke hvorfor dette er vanskelig jeg. For personen under så er den øverste personen "opp ned" og motsatt. Skjønner at noen har vanskelig for logisk tenkning eller tenkning i det hele tatt men dette er faktisk hinsides. Har dere ikke lagt merke til at alle "flat jordere" er tullinger selv enda? 

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Men jeg kan selvfølgelig si noe om det. De snakket om sensorene som da var akselerometre i tre akser, samt et gyroskop. Det ble ikke sagt i videoen, men dette er separate sensorer produsert i èn modul. Tenk på det slik som at du har fire sitteplasser i bilen, men du kan likegjerne være bare en person i bilen når den kjører.

På samme måte vil telefonen kun bruke akselerometrene for å vise deg posisjonen. Ergo er den helt avhengig av at "ned" er definert. Altså at det er mulig å si hva "ned" er. Og det er en ganske sterk påstand at "ned" ikke er "ned" overalt på kloden.

Noe som jo er hva de ville frem til i videoen, da best vist frem med at de mente det burde være nok med å se på et vanlig vater for å se at det er sentrert. Igjen - hvorfor tror de(re) at det ikke skulle vært slik på en globe? Ned er ned.

Men for all del - gjør gjerne et forsøk på å forklare hvorfor ned ikke skulle vært ned overalt på en globe, men frem til det blir gjort vil vår egen forklaring på hvorfor ned er være den gjeldende.

Det er visst en stor diskusjon nå blant flat jordere og balljord beskyttere rundt dette. Jeg mener nå at nå når vateren har blitt elektronisk. Så må det kalibreres en retning som er basisen for de andre retningene den vil lese av. Og det er ned. Men det er retningsstyrt mekanisme. Elektronikk vet ikke hva gravitasjonsretningen er. Så på en balljord blir dette feil om man flytter langt nok på seg.

Flygyroskop blir rettet på av at GPS leser av hvor flyet er. Hvorfor ikke bruke Akselerometer om denne kan vite hvor gravitasjonsretningen er?

Lenke til kommentar

NASA er ganske fortvilet nå, og panikken har for lengst tatt dem.

 

De prøver fortvilet å gjenta hvor dumme de er de som tror at jorden er flat, samt finner på stadig nye ting for å få folk til å holde seg borte fa alle de bevisene på at jorden er flat som fins både på nettet og ute i naturen.

I dag er det veldig lett å finne ut at jorden er flat bare ved hjelp av en kikkert eller et kamera med zoom.

Det er stadig flere som våkner opp til det faktum at jorden er flat, og de som nå kan latterliggjøres er de som ennå tviholder på eventyret om den runde jorden, det uendelige verdensrommet, og de milliarder av stjerner og planeter.

For de tviholder på dette og tror at eventyret er virkeligheten, på tross av alle beviser på det motsatte.

Endret av Gammel Nok
Lenke til kommentar
I dag er det veldig lett å finne ut at jorden er flat bare ved hjelp av en kikkert eller et kamera med zoom.

 

De videoene jeg har sett av flatjordere som prøver å bevise med kikkert eller zoom er ikke overbevisende for å si det mildt. Det skal mer til enn å zoome over en avstand som ikke beviser noenting for å bevise noe ;)

Lenke til kommentar

NASA er ganske fortvilet nå, og panikken har for lengst tatt dem.

 

De prøver fortvilet å gjenta hvor dumme de er de som tror at jorden er flat, samt finner på stadig nye ting for å få folk til å holde seg borte fa alle de bevisene på at jorden er flat som fins både på nettet og ute i naturen.

I dag er det veldig lett å finne ut at jorden er flat bare ved hjelp av en kikkert eller et kamera med zoom.

Det er stadig flere som våkner opp til det faktum at jorden er flat, og de som nå kan latterliggjøres er de som ennå tviholder på eventyret om den runde jorden, det uendelige verdensrommet, og de milliarder av stjerner og planeter.

For de tviholder på dette og tror at eventyret er virkeligheten, på tross av alle beviser på det motsatte.

Er det lenge siden du sto ved en kystlinje med en kikkert? 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...