Tastaturskriver Skrevet 30. april 2016 Del Skrevet 30. april 2016 Liker å stikke innom ostebutikken og bruke penger på gårdsoster, grotteoster ol. og lar mer enn gjerne industriproduktene fra Tine stå igjen i hylla. Har i det siste lagt merke til at det er vanskeligere og vanskeligere å få tak i håndverksoster som er pasteurisert. Noen som vet hva som er greia her? Pasteurisering senker reduserer risikoen for at vi blir syke og påvirker verken smak eller næringsstoffer. Er kostnaden ved å pasteurisere så høy at enkelte mindre produsenter heller ser at vi blir syke? Eller er det hele et stort komplott av industrien som ønsker at de som kjøper håndverksprodukter ikke skal være i stand til å fortelle om det etterpå? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå