Gå til innhold

Trådløs hodetelfon til trening (løping)


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Når jeg er ute og jogger/løper så dingler ledningen til øreproppene mine opp og ned, frem og tilbake hele tiden når jeg har mobilen med musikk. Hvilket er KJEMPEirriterende.

 

Så jeg lurer på om dere kan anbefale noe til en som ikke har peiling i det hele tatt. Hele mitt liv har jeg kun brukt disse ordinære plug-inn tingene inn i ørene; fungerer jo helt greit når jeg bare sitter stille, men er ikke optimalt ved trening.

 

Er vel Bluetooth-headset det kalles, det som er uten ledning? Som sagt trenger jeg noen til trening slik at jeg ikke trenger å bekymre meg for irriterende ledninger. Jeg har ikke så ekstremt mye å rutte med, så forhåpentligvis noen som er ikke så dyre. Ingen andre krav så lenge jeg kan høre musikken min med dem...

 

På forhånd takk for hjelpen!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Problemet med on-ear hodetelefoner er at de må sitte stramt for å sitte godt :)

https://www.netonnet.no/art/lyd-og-bilde/hodetelefoner/tradlose/monster-isportfreedomwirelessgreen/214378.11605/
Aldri testet de der, men eneste Netonnet har som er til trening vertfall

Eller mener du trådløse ørepropper?
Om det er dette du er ute etter er det nok Jaybird som er tingen. Selv har jeg noen rimlige (var vell rundt 150kr) fra eBay som jeg er veldig fornøyd med, omtrent samme lydkvalitet som samboer sine plantronics til rundt 800 :)

http://www.prisjakt.no/#rparams=ss=jaybird
 

Lenke til kommentar

Kan gå god for to alternativer:

http://www.multicom.no/promate-proharmony1-bt-21,-10m/cat-p/c/p7886558 Rimelig headset med grei lyd. Sitter også godt på hodet. 

https://www.netonnet.no/art/lyd-og-bilde/hodetelefoner/tradlose/urbanears-plattanadvwireless-black/224182.11605/ Sitter godt på hodet, og bra lyd! Har disse selv og er storfornøyd. En smule tyngre enn de over, men har selv ingen problemer med dette. 

Lenke til kommentar

http://www.multicom.no/promate-proharmony1-bt-21,-10m/cat-p/c/p7886558 Rimelig headset med grei lyd. Sitter også godt på hodet. 

 

Har selv et headset som ligner veldig på det der. Det er ingen lytteropplevelse og de isolerer ikke altfor godt. Ja, lydkvaliteten kunne med hell vært bedre, men det kan man nesten ikke forvente til den prisen. Det andre punktet ser jeg egentlig på som en fordel da det er greit å ikke blokkere ut verden helt når man er ute og løper så man får med seg trafikk og andre ting. 

 

Til den prisen er det heller ikke noe stort problem om du blir overrasket av en regnskyll og du trenger ikke å bekymre deg altfor mye at svette skal ødelegge dem. Jeg har brukt mine til både styrketrening og løping i rundt 5 år nå. Still going strong. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...