Gå til innhold

Oppgradering gaming-PC


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er lista pc deler du har akkurat nå?

 

Isåfall er rammen bra med gode timings.

Cpu'en er unødvendig bra til gaming.

Skjermkort foreslår jeg også noe bedre, men det kommer litt ann på hva slags skjerm du har. Hvis du har max 1080p 60hz skjerm så er gtx970 som nevnt over her bra nok til å dra alt på max. Har ett gtx970 kort selv og hvis det er noe som ikke strekker til så slår jeg bare av post prosessing i spill så er det smooth og bra. Hvis du ikke trenger å max'e alle de nyeste spillene så holder gtx960 også, og mange relativt nye spill går fortsatt bra på dette på max.

 

gtx970 koster fra 3000kr og opp, gt960 er vel rundt 1500 og opp eller no, 4gb utgavene er fra ca 2000kr og kan være en fordel.

 

En ssd vil gjøre så windows starter raskere, og spill som du har installert på det loader fortere. pc'en kjennes generelt raskere ut for du slipper å vente på at harddisken spinner opp og leter etter filer.

Lenke til kommentar

960 kan kun dra nytte av 2gb, kortet må kjøres i SLI for å kunne utnytte mer enn 2gb. Det vil si at 960 4gb er totalt bortkastet om man ikke kjører 2 slike skjermkort, og da kan man heller kjøpe ett 970 kort. Til sammenligning har kun 960 halve ytelsen til GTX 970.

 

Å oppgradere fra GTX 760 til GTX 960 gir ikke mye ekstra ytelse, det er en unødvendig dyr og marginal oppgradering. Det at 960 fortsatt holder til max i flere nye spill er tull og tøys. FarCry 4, The Division, Arkham Knight, GTA V, AC Unity, kun for å nevne et par spill hvor GTX 960 vil slite pga. lite minne.

 

Enten gå for GTX 970, eller høyere. Hvis ikke kan du likegodt beholde 760 kortet du har i dag.

Endret av 93MiChr
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...