mango123 Skrevet 11. april 2016 Del Skrevet 11. april 2016 Er pannekaker med fullkornshvetemel isteden for vanlig hvetemel sunt? Altså å spise til frokost og slikt Lenke til kommentar
SK10 Skrevet 11. april 2016 Del Skrevet 11. april 2016 (endret) Er pannekaker med fullkornshvetemel isteden for vanlig hvetemel sunt? Altså å spise til frokost og slikt Hva som er sunt er jo relativt. Hvilke andre ingredienser har du oppi? Lager du pannekaker på fibra fullkornshvetemel, egg og melk har du en kombinasjon som er bra. Er mye mer fiber i en slik type mel ift hvetemel. Dette senker GIen og gjør deg mett lenger. Endret 11. april 2016 av KS10 Lenke til kommentar
mango123 Skrevet 11. april 2016 Forfatter Del Skrevet 11. april 2016 Er pannekaker med fullkornshvetemel isteden for vanlig hvetemel sunt? Altså å spise til frokost og slikt Hva som er sunt er jo relativt. Hvilke andre ingredienser har du oppi? Lager du pannekaker på fibra fullkornshvetemel, egg og melk har du en kombinasjon som er bra. Er mye mer fiber i en slik type mel ift hvetemel. Dette senker GIen og gjør deg mett lenger. Så en sunn frokost? Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 11. april 2016 Del Skrevet 11. april 2016 Du får i deg like mye kalorier, om det er det du lurer på. Rent bortsett fra mer fiber (som bidrar til økt metthetsfølelse og bedre tarmfunksjoner), er det ingenting magisk med fullkorn kontra siktet hvetemel. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå