Gå til innhold

Unyttige fakta (LES reglene i første post!)


The_man

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

-Hvis man klarer å ligge Heeeeeeeelt stille (flatt) med hodet heeelt loddrett over en stund, vil man dø! (dette er imidlertid umulig, med mindre du hadde hatt en maskin som holdt deg fast..)

 

-og.. står man helt stille uten å bevege seg vil man svime av på under en time..

 

-Hvert øre har ca 200 nervepunkter. Bare ved å se på ørestrukturen din kan en (som kan slikt) se dine medføtte handikapp.

 

-På vinteren når paddene går i "dvale", lever alle cellene i kroppen dems vær for seg, dvs at de egentlig er døde...

 

- noen mennesker hår åpne kanaler mellom nesen og øynene, de kan "sniffe" i seg feks melk og sprute det ut gjennom øynene. Det finnes tilogmed konkuranser for folk med denne egenskapen.. om å sprute lengst... rekorden står oppført i gunnies rekordbok!

 

- Jeg har ca. 50 strømper, bare 30 av dem har en partner..

Endret av lindasl
Lenke til kommentar

Blekksprutens "hjerne" er formet som en smultring, og gjennom hullet går endetarmen. Snakk om å tenke med rævva.

 

Btw, det med øret er interessant. Har noen prøvd å ta takk i øreflippene og dra skikkelig nedover og utover så du kjenner det (hører av og til det knaker)? Føles veldig godt etterpå. Blir mere avslappet i ansiktet.

Lærte det av elektronikklærern på videregående, så han dro seg i ørene flere ganger iløpet av dagen, og det måtte jo prøves. Nå gjør jeg det mange ganger om dagen.

 

I Bad Boys2 ble det trikset litt overeksponsert, politimennene hadde vært på kurs i avslappingsteknikker, og gned seg på ørene mens de sa "woohsaaaaah" for å ikke bli sinna på hverandre.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

- det tofingrede dovendyret sover 22timer per døgn.

 

-den værste måten å dø på er å bli fanget i tentaklene til en sjøveps (er slags manet), da den har en bedøvende veske som brenner bort huden din og lammer deg helt. Denne vesken/giften gjør at det blir sendt smertepulser fra hele kroppen til hjernen konstant. Det værste er at du dør ikke, ikke før etter ca 2 døgn!

Lenke til kommentar

at denne posten ble glemt etter innlegget den 08/12/2003 : 16:05 og åpnet igjen for noen dager side...

 

ett vanelig tastatur har 108 taster inkl. windows-tastene

 

ett vanelig tastaturet til en laptop har 85, men fortsatt like mange funksjoner som ett vanelig tastatur med 108 taster

Lenke til kommentar

Ifølge gammel overtro er den sjette dagen etter fullmåne den aller beste dagen for å dra på ferie. Eller å hvile. Fiskere og jegere har gode sjanser til å fange The Big One på denne dagen. Den niende dagen etter fullmåne, derimot, var ikke særlig heldig, ifølge de gamle. Hvis du ville beholde det vakre tryne, burde du dra for gardinene. Før trodde jo folk at månen også kunne forandre utseendet ditt.

 

Månen er 4,5 billioner år gammel og astronomer har funnet is på månen (Vanilje håper jeg). Ved en av polene vistnok. Hvis dette stemmer kommer det til å få mye å si for framtidige aktiviteter på månen.

 

Kilde: Månen er en diger pudding av Jon Ewo (bok)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...