Gå til innhold

Dine favoritter på youtube


Harryen

Anbefalte innlegg

Tenkte å gi noen av mine favoritter på youtube, og kort hvorfor jeg liker dem. Er også interessert i å se hva andre her liker og kort hvorfor:

 

Min favoritt:

 

The Rubin Report:

 

https://www.youtube.com/channel/UCJdKr0Bgd_5saZYqLCa9mng

 

En som tidligere kom fra the young turks (TYT), men gikk vekk og startet for seg selv. Liker denne kanalen fordi den har noe lengre debatter med et spredt spekter av gjester som får snakke. Han har en lite konfronterende stil, og jeg liker det faktisk. Tingene som taes opp på kanalen er også noe som interesserer meg: Dette er helt klart min youtube favoritt og anbefales sterkt!

 

Andre kanaler som jeg liker svært godt:

 

Sam Harris sine podcaster. Her får vi lange samtaler av Sam Harris sine tanker. Noe ganger er det gjester. Jeg liker helt klart Harris sin stil, der han er såpass rolig og behersket, og våger å ta tak i kontroversielle temaer på en rasjonell måte. Det er rett og slett behagelig å høre på ham. 

 

https://www.youtube.com/user/samharrisorg/videos

 

 

Liker også Voltaire's ghost. Årsaken er noe tilsvarende for at jeg liker The Rubin Report, men her kjøres det monologer, dog jeg synes det kommer gode argumenter fram:

 

https://www.youtube.com/channel/UCWRolBc_8_AVa1w-8DQck1Q/videos

 

Liker også Sargon of Akkad. Han holder seg nesten utelukkende til feminisme, da den ekstreme feminismen som har vokst fram i enkelte bobler på universiteter. Til tider kan han bli noe sterk i sin kritikk, og han holder seg til et bestemt felt. Likevel synes jeg det kan være interessant.

 

https://www.youtube.com/user/SargonofAkkad100/featured

 

Vil også nevne Gad Saad. Det er noe interessant, og sjelden, å ha en professor som har sin egen youtube kanal, og fører debatt. Det er etter min mening en røff stil, og går ofte innom de samme temaene som de overnevnte.

 

Joe Rogan experience er artig å høre på. Snakker om alt mulig rart, og jeg liker stilen, temaene, gjestene, humoren, og alt tullet som kommer fram. Artig å høre på hvis man har tid.

 

https://www.youtube.com/user/PowerfulJRE/featured

 

 

 

Så kan jeg vel også nevne noen spillkanaler som jeg liker. Først ut går vel Christopher Odd, der han spiller XCOM 2 på Ironman Legend. Vel, han spiller andre spill med det driter jeg i :p  Bør knapt nevnes, men jeg er en stor XCOM fan, og spiller selv på Ironman Legend. Lærer mye av å se ham spille, og er av de bedre spør du meg. Selv om jeg ikke lenger er særlig av en gamer, så klarer jeg bare ikke å holde meg unna XCOM  :)

 

https://www.youtube.com/channel/UCdAy0KqpdA2Lp2_Qp0yNk2g

 

 

Av andre spillkanaler jeg liker, så er det Carbot Animation. Selv om det er år siden jeg spilte Starcraft 1/2, og andre Blizzard spill, så er det ikke til å unnlate jeg liker stilen, og humoren på de korte animasjonsfilmene han lager.

 

https://www.youtube.com/channel/UC1uug_uZrVmylfPVBLBvitQ

 

Vil nevne at, klart, mine interesser/politiske posisjoner skinner gjennom i noen av de kanalene jeg refererer til, og påvirker nok mine standpunkt. Har likevel lyst å se hva andre følger med på og kort hvorfor. Det gjelder uansett felt, om det er filmkritikere, politikk eller animasjoner.

 

 

Note:

 

Vet ikke helt hvor jeg skulle lage denne tråden, da det er ingen "generell" undertråd. Endte opp her hvor jeg følte at den passet best.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...