Gå til innhold

ny skjerm funker ikke med bf1942! Hjelp!


hondapower

Anbefalte innlegg

Fikk min samsung syncmaster 957 df i går , koblet til å justerte , alt fungerte som det skulle. spilte bf i flere timer. Men , når jeg så skulle spille i dag kommer out of sync melding når spillet starter og skjermen blir svart. Fungerer på alle spill utenom bf... Har sjekket bruksanvisning , testet skjermen med selvtest(ta ut kabelen å se om det står no signal) . og skiftet oppløsning uten bedring. Noen som har forslag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har selv en syncmaster 957p og har ingen problemer med denne skjermen og bf. Men når det gjelder battlefield er det en frekvensbug i spillet som gjør at det ikke kjører høyere enn 60- eller var det 70 hertz. Kanskje det er dette som gjør det. Prøv å justere ned oppdateringsfrekvensen på skjermen før du starter. Det finnes også en 'frekvens-bug-fiks' til spillet som jeg tror bare er en tekstfil du trenger å bytte ut, uten at jeg er hundre prosent på dette, men har vært borti dette før. Du kan jo søke i forumet på gamer.no, der har det nok vært tatt opp før.

Lenke til kommentar

Tusen takk for hjelpen , har prøvd alt som sto på sidene du sendte link til , uten noe respons. Nå har jeg installert alt på nytt å oppdatert til nyeste patch , samme greiene allikevel. Tenkte på å bytte kabel fra skjermkort til skjerm , men siden alt annet funker fint er det vel ikke det som er problemet? Skjønner ikke at dette skulle plutselig dukke opp. Fungerte jo fint i går!!

 

 

Oppdatering

 

Nå fungerer det! reinstallerte hele battlefields med alle addons og nest nyeste patch , skrudde på 70 hz oppdateringsfrekvens og da kom jeg meg inn på startmenyen å fikk skiftet oppløsning og frekvens til det jeg bruker.

 

Happy ending *grin*

Endret av hondapower
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...