Gå til innhold

Jobbtips for 13-åring?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Som 13 åring har du veldig lav sjangs å få noe solid arbeid, spesielt i de kaldere årstidene. Det du kan prøve er å levere aviser om morningen, vanne og stelle blomster på et gartneri/hagesenter eller sortere frukt eller fisk hos en som leverer dette. Jobbmarkedet for yngre har alltid vært dårlig, og det blir dessverre bare verre.

Lenke til kommentar

Noen venner av meg gikk med Aftenposten og Østlandets blad etter skolen på din alder. Kanskje det er en mulighet? Da må du bare levere og trenger ikke å selge noe for å tjene penger.

 

Ellers er det nok få muligheter i din alder, dessverre, hvis ikke du kan få jobb gjennom familie eller bekjente.

Lenke til kommentar

Gå tur med hunder! Annonser at du tar på deg hundeturgåing på kjøp- og salgsside for ditt nærområde på Facebook. Mange hundeeiere som gjerne skulle satt bort turgåingen til noen andre. Det er en fin jobb for noen på din alder. Lønna er kanskje ikke så stor, men lommepenger er lommepenger. Hvis du går tur med mer enn en hund f.eks to ganger uka så er jo det potensial for å tjene littegrann.

Krever at du må like hunder da. :)

Lenke til kommentar

Er kanskje ikke så lurt å sende en liten 13-åring ut på tur med en schæfer 

 

Nei, men en shetland sheepdog (middels størrelse), chihuahua eller en liten terrier går nok helt fint. Det er veldig mange som har små hunder nå til dags. :)

Lenke til kommentar

Test ut salg. Eneste måten jeg vet om å tjene bøttevis med spenn uten at folk ser på utdannelsen. Er det noe for deg så kommer du til å elske det men kjipeste i verden hvis det ikke går bra, Eller gjør noe fysisk som du får mer en cash ut av. Du er så ung at alt som gir arbeidserfaring så klart er bra. Man blir voksen før man aner.

 

Gjør noe du trives med er vel det viktigste. 

Endret av Clarus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...