Syklofanten Skrevet 25. februar 2016 Del Skrevet 25. februar 2016 Jeg skal kjøpe litt bacon i Sverige for å fryse det ned, men hvor mye jeg kjøper avhenger av hvor lenge det holder seg i fryseren. Lenke til kommentar
Horrorbyte Skrevet 25. februar 2016 Del Skrevet 25. februar 2016 Det kommer an på hvordan det pakkes, hvor mye fett det er på det osv. Siden bacon stort sett har mye fett, bør du ikke satse på mer enn noen få måneder. Man sier gjerne maks tre måneder for svinekjøtt med mye fett. 1 Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 25. februar 2016 Del Skrevet 25. februar 2016 (endret) Maks et halvt år i best kvalitet, deretter kan fettet gradvis begynne å harskne. Frossent kjøtt i frysedisken har jeg lagt merke til at ofte er datostemplet til å holde seg minst ett år. Men - det kan definitivt smakes når kjøttet nærmer seg dato. Endret 25. februar 2016 av Emancipate 1 Lenke til kommentar
Syklofanten Skrevet 25. februar 2016 Forfatter Del Skrevet 25. februar 2016 Det kommer an på hvordan det pakkes, hvor mye fett det er på det osv. Siden bacon stort sett har mye fett, bør du ikke satse på mer enn noen få måneder. Man sier gjerne maks tre måneder for svinekjøtt med mye fett. Fryser dem bare ned i originalemballasjen. Standard bacon-forpakning. Lenke til kommentar
Horrorbyte Skrevet 25. februar 2016 Del Skrevet 25. februar 2016 Det bør gå fint å fryse det i originalpakkene, men jeg anbefaler å ikke kjøpe for stort mer enn to måneder. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå