Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dama rota seg opp i en ufrivillig trekant


Anbefalte innlegg

Skal ikke ta stilling til hva som skjedde i senga. Men jeg ville spurt om hva faen hun gjorde i senga til å begynne med.

Hadde dette vært min dame hadde forholdet vært over. Hadde ikke godtatt at hun går hjem til et vennepar, og legger seg med dem i samme seng. Det er en situasjon hun aldri skulle vært i, til å begynne med.

 

Det står sengen ved siden av dem. Men jeg antar det er to enkeltsenger som står ved siden av hverandre. Som i praksis gjør det til en dobbeltseng. Siden han var nær nok til dama di til å begynne å ta på henne, mens han holdt på med sin egen dame.

Endret av Kron
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er trist med damer som drikker seg så fulle at de mister kontrollen. Det er vanskelig å ha et forhold til en slik person uansett.

 

På den annen side har du med denne trekant-seansen oppnådd en fordel du kan ha nytte av senere. Resten av livet har du frikort. Et slikt frikort kommer godt med når dere har vært sammen i 10+ år. Husk at et utroskaps verdi i et forhold synker proporsjonalt med forholdets lengde. Utroskap i forholdets første leveår, tilsvarer 10 utroskap i forholdets 10ende leveår osv.

 

Når det gjelder fyren her så har han - sett bort fra at han kan ha overskredet grensene for straffbare handlinger - valgt å ta en sjanse hvor gevinsten potensielt er stor. Naturens lover er da slik at desto større er også risikoen. Vold er kjedelig, uoriginalt, forutsigbart og ikke minst risikabelt. Vær mer elegant. Selv ikke i boksing vinner man ved å utøve vold. Vent ti dager før du gjør noe som helst overfor denne personen. Da handler du ikke lenger i hovedsak basert på affekt (følelser), og sannsynligheten for at du ikke gjør feil - uansett hvilken kategori dine represalier måtte falle inn under - øker vesentlig.

Endret av coffeee
  • Liker 1
Lenke til kommentar

I dette tilfellet er vell problemet at det også for din kjæreste er uklart kva som eigentleg har hendt.

Det er heilt klart element som taler mot overgrep/voldtekt, men samtidig kan ein jo også stille spørsmål med kva ho tenkte på når ha kledde av seg og la seg i senga medan dei to andre holdt på.

Det er to typer jenter som legg seg nakne/halvnakne i senga saman med andre utan å ønske sex/kos, jenter som legger seg i samme seng som vennina, og jenter som legg seg i samme seng som ein fyr som ho anser som berre ein venn.

 

Eg hadde kunne forstått situasjonen dersom ho la seg i senga saman med vennina, men at ho legg som som storeskje med fyren i midten virker litt merkelig. Og sjølv om dette ikkje i seg sjølv er eit signal på at det var greit at denne fyren tok det vidare, så er det ganske uforsiktig gjort.

At denne fyren visstnok var ekkel og påtrengande gjer det enda meir merkelig at ho valgte å plassere seg og forbli i ein slik utsatt situasjon.

 

 

Samtidig har eg også forståelse for at det ikkje alltid er berre å dra.

Kvar skulle ho i så tilfelle ha dratt? Det er ikkje gitt at det å vandre gatelangs trøtt og full no på vinteren var eit fornuftig alternativ til å dele seng med dette paret.

I tillegg var nok alle tre rimelig fulle og med mindre hemmningar enn dei normalt hadde hatt. Kjæresten til trådstarter hadde tydeligvis såpass dårlig dømmekraft at ho la seg halvnaken inntil ein anna fyr, og denne fyren hadde tydeligvis så dårlig dømmekraft at han prøvde seg på vennina medan dama låg rett på andre sida.

 

 

Utan at eg veit noko meir enn resten her så er eg tilbøyeleg til kalle dette skylddeling. Det er ikkje greit å gjennomføre seksuelle handlingar med folk som ikkje vil være med.

Men samtidig så er det ikkje greit å legge seg naken saman med ein fyr som har gjort seksuelle tilnærmingar tidligare på kvelden og samtidig ikkje gi tydelig beskjed om at kvar grensa går.

Lenke til kommentar

Er jeg den eneste som reagerer på at bare i denne tråden har historien gått fra å være om trekant til å bli om uønsket beføling? Det er ikke lett å blande samme de to forskjellige handlingene, for meg så tyder det på skadekontroll.

 

Forøvrig også artig å se at så mange er for vold her, hva skjer når trådstarter ikke har en uskyldig 3.part å utdøve volden på, skal han bare denge dama litt da? Er du fortsatt for vold i det tilfellet?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

  • Enten ville hun være utro og sier at det var voldtekt for at du ikke skal bli sur. Dvs. enten planlagt eller spontant.
  • Eller så ble hun voldtatt eller i det minste klådd på, noe som er uakseptabelt. Hun ba ikke om det selv om hun la seg i samme seng som venninna og typen hennes.  

Dere som sier at "Om hun ble voldtatt så hadde hun dratt på voldtekstmottak eller anmeldt", det er bullshit. Jeg har selv blitt voldtatt og jeg ventet 5 år med anmeldelse. 

 

Og dere som sier hun ikke kan stoles på igjen, det spørs strengt talt om hun var utro eller ble klådd på ufrivillig. 

 

TS, jeg tror du bør finne ut hvilket alternativ som gjelder og ta det derfra. Jeg ville også tatt en prat med typen for å si at det er helt uakseptabelt, eventuelt spørre dama om hun vil anmelde dette, litt avhengig av hva som skjedde og hvor langt det gikk. 

 

Anonymous poster hash: 26f52...ba4

Lenke til kommentar

Hjertelig takk for råd.

Jeg har kommet til konklusjoner.

 

Jeg skal ikke uttøve vold. Jeg er fysisk mye større trent og skal bare komme med en "muntlig advarsel" når jeg reiser dit om en uke.

Det kan jo naturligvis backfire ettersom jeg ikker er sykt tøff i trynet men jeg har jo litt rage på min side.

 

Dama mi slipper unna.

Tar ikke sjansen på å dumpe henne dersom hun ble tatt mot sin vilje.

Og alvorligheten i det som ble gjort er kanskje i enden av gråsonen av hva som kan aksepteres som et feilsteg i fylla. Så slik ble det med det.

 

Uansett, skjer det igjen er det ikke tvil selvsagt.

Det er lett å lure seg selv. Men jeg har tidligere vært sammen med ei bipolar nymfoman og det var betydelig verre å leve da. Jeg kom meg ut av det så jeg regner med jeg kommer meg ut av dette dersom det virker som det riktige å gjøre. Akkurat nå vil jeg forsøke litt mer.

 

Anonymous poster hash: 372b2...e9a

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ønsker først å gi en stor applaus til alle som brøler ut utroskap! Dump henne! Hun hadde bare lyst på trekant! Nå har det blitt to sider med slike kommentarer og dere klarer sikkert å komme med flere.

 

Det å bli paralysert under en voldtekt er faktisk normalt, det betyr ikke at hun har lyst på kuk. Sier dama stopp, prøver å gi motstand med hender/ben betyr det stopp. Ligger dama der og ikke rører seg samt ikke gir respons, gjennomfører du mest sannsynlig en voldtekt.

 

Mange kvinner velger ikke å anmelde voldtekt siden dem kan føle skam over det. Skam over at dem ikke klarte å gjøre motstand.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ønsker først å gi en stor applaus til alle som brøler ut utroskap! Dump henne! Hun hadde bare lyst på trekant! Nå har det blitt to sider med slike kommentarer og dere klarer sikkert å komme med flere.

 

Det å bli paralysert under en voldtekt er faktisk normalt, det betyr ikke at hun har lyst på kuk. Sier dama stopp, prøver å gi motstand med hender/ben betyr det stopp. Ligger dama der og ikke rører seg samt ikke gir respons, gjennomfører du mest sannsynlig en voldtekt.

 

Mange kvinner velger ikke å anmelde voldtekt siden dem kan føle skam over det. Skam over at dem ikke klarte å gjøre motstand.

Herregud, det der blir bare for tåpelig. 

 

Hun var ikke alene i senga med ham. dama hans var der og hun la seg i samme seng som dem helt frivillig. like frivillig som at hun ble med dem hjem.

 

Dette er faktisk så cut and dry som du får det.

 

Synes også TS kunne kommet med mere info og snakket skikkelig med dama om hva som faktisk skjedde og hva hun føler. Uten hennes beskrivelser blir det bare gjettelek.

Endret av insomeseriousproblems
  • Liker 1
Lenke til kommentar

insomeseriousproblems, jeg har tatt meg friheten til å samle historien som TS har fortalt. Merk deg at dama til TS var overstadig beruset, i en slik tilstand gjør man av og til ting som ikke er så lurt og tar feil valg. 

 

 

Hun gikk inn og la seg i senga ved siden av dem og de var godt på vei til å ha seg, så sa han at han ville ha trekant og begynte å beføle dama mi og ta av henne BHhen. Hun tok vekk hånda hans flere ganger men han fortsatte å prøvde å fingre henne, han tok også hånda hennes for å føle penisen hannes..

 

Hun forsøkte å avvise han uten at han tok hintet om at hun ikke hadde noe ønske om kroppslig kontakt.  

 

 

 

Venninna til dama var visstnok ikke med på det heller.
Han hadde oppført seg veldig påtrengende og ekkel.

Dama mi har blitt utsatt for voldtekt før vi ble sammen, hennes første gang var ufrivillig. Hun har oppført seg eksemplarisk i et år og aldri vært noe galt mellom oss. Hun blir sykt beruset av og til pga at hun ikke kan å drikke. Hun sier hun ble paralysert når han fyren tvingte seg på henne. Hun forstår ikke hvorfor hun ikke klarer å gjøre mer motstand.
Venninna sparka typen sin ut av senga etterhvert og hun ble sjokkert selv.

Han tvinger seg på henne, hun blir paralysert og får ikke gjort noe mer motstand. Venninna oppfatter hva som er i ferd med å skje og forsøker å avbryte dette med å sparke fyren ut av senga. 

 

 

 

Hun fortalte i detalj det som skjedde og hva som ble gjort og ikke. Han fikk ikke mye ut av henne og han fikk heller ikke sett noe kroppen hennes. Han fikk hvertfall ikke pult henne men han prøvde å tvinge inn en finger eller noe sånt.

Han har forsøkt å tvinge inn en finer i henne.

 

Etter hva han for fortalt så minner dette veldig om et voldtektsforsøk og ikke et samtykket samleie. Om det er slik at folk tror at dette er tegn på samtykket samleie er jeg veldig bekymret for personer dere tar med hjem fra byen eller dater. 

 

Om noen blir med dere hjem betyr nødvendig vis ikke at det greit å høvle over dem uten at dem har ønske om det. 

 

 

 

Hun var ikke alene i senga med ham. dama hans var der og hun la seg i samme seng som dem helt frivillig. like frivillig som at hun ble med dem hjem.

 

insomeseriousproblems om dette er ditt argument for at det er greit å ha sex med noen mot dem vilje så synes jeg veldig synd på dine tidligere erobringer om du har hatt noen. 

 

  • Liker 4
Lenke til kommentar

insomeseriousproblems, jeg har tatt meg friheten til å samle historien som TS har fortalt. Merk deg at dama til TS var overstadig beruset, i en slik tilstand gjør man av og til ting som ikke er så lurt og tar feil valg. 

 

 

Hun gikk inn og la seg i senga ved siden av dem og de var godt på vei til å ha seg, så sa han at han ville ha trekant og begynte å beføle dama mi og ta av henne BHhen. Hun tok vekk hånda hans flere ganger men han fortsatte å prøvde å fingre henne, han tok også hånda hennes for å føle penisen hannes..

 

Hun forsøkte å avvise han uten at han tok hintet om at hun ikke hadde noe ønske om kroppslig kontakt.  

 

 

 

Venninna til dama var visstnok ikke med på det heller.

Han hadde oppført seg veldig påtrengende og ekkel.

Dama mi har blitt utsatt for voldtekt før vi ble sammen, hennes første gang var ufrivillig. Hun har oppført seg eksemplarisk i et år og aldri vært noe galt mellom oss. Hun blir sykt beruset av og til pga at hun ikke kan å drikke. Hun sier hun ble paralysert når han fyren tvingte seg på henne. Hun forstår ikke hvorfor hun ikke klarer å gjøre mer motstand.

Venninna sparka typen sin ut av senga etterhvert og hun ble sjokkert selv.

Han tvinger seg på henne, hun blir paralysert og får ikke gjort noe mer motstand. Venninna oppfatter hva som er i ferd med å skje og forsøker å avbryte dette med å sparke fyren ut av senga. 

 

 

 

Hun fortalte i detalj det som skjedde og hva som ble gjort og ikke. Han fikk ikke mye ut av henne og han fikk heller ikke sett noe kroppen hennes. Han fikk hvertfall ikke pult henne men han prøvde å tvinge inn en finger eller noe sånt.

Han har forsøkt å tvinge inn en finer i henne.

 

Etter hva han for fortalt så minner dette veldig om et voldtektsforsøk og ikke et samtykket samleie. Om det er slik at folk tror at dette er tegn på samtykket samleie er jeg veldig bekymret for personer dere tar med hjem fra byen eller dater. 

 

Om noen blir med dere hjem betyr nødvendig vis ikke at det greit å høvle over dem uten at dem har ønske om det. 

 

 

 

Hun var ikke alene i senga med ham. dama hans var der og hun la seg i samme seng som dem helt frivillig. like frivillig som at hun ble med dem hjem.

 

insomeseriousproblems om dette er ditt argument for at det er greit å ha sex med noen mot dem vilje så synes jeg veldig synd på dine tidligere erobringer om du har hatt noen. 

Det var en bra oppsummering av hva TS har sagt. endrer 100% mening. bra innlegg av deg. 

 

 

 

 

Lenke til kommentar

Enig med Bigjaffa her , en annen ting er at kvinner som har tidligere vært utsatt for overgrep / voldtekt kan i lignende situasjoner få problemer med å forsvare seg , noe som har med trauma å gjøre.

 

Anbefaler flere av de som har deltatt i tråden her til å lese grundig gjennom og tenke seg litt om før man svarer.

Lenke til kommentar

Så hvis man blir voldtatt en gang, og gjør feilen å ikke anmelde det med en gang. Er det å forvente at de gjør samme feilen neste gang også?

 

Jeg vil be deg Malvado å tenke gjennom litt også før du velger å "tro på offeret".

 

Tekst som : "Hun fortalte i detalj (...) eller noe sånt." ​vekker jo ikke altfor stor tillit til hva som sies, for å ikke snakke om at det er vitneutsagn fra en person som selv sier hun var for beruset til å komme seg hjem, og verst av alt en historie som endrer seg etter som spørsmålene kom.

 

​Selvfølgelig kan det være at trådstarters dame sier det akkurat slik det skjedde, men det er jo ikke til å unngå at alle bevis tyder på det motsatte.

 

Og det virker som om trådstarter er den type mann som fort kan havne på sjukehuset fordi han skal være "stor, sterk og forsvare kvinnen sin", og da er det ganske uansvarlig av oss å støtte opp om det som kan være feilinformasjon som vil påvirke hans fremtidige handlinger.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-245639

Så hvis man blir voldtatt en gang, og gjør feilen å ikke anmelde det med en gang. Er det å forvente at de gjør samme feilen neste gang også?

 

 

Ja. Voldtektsofre har betydelig høyere risiko for å bli utsatt for overgrep på ny. For komplisert til å legge ut om fra mobil, men Google litt og bli informert.

Lenke til kommentar

Det er sant at mange damer blir paralysert under et voldtektsforsøk eller en voldtekt. Og det har sannsynligvis noe med tidligere overgrep å gjøre. Og det er ikke hennes skyld, eller noe hun bestemmer seg for. Men personlig liker jeg damer som klarer å snakke for seg og ta vare på seg selv, fremfor å bli paralysert. Jeg hadde dumpa henne uansett. Kanskje ikke med en gang. Men innen kort tid.



Anonymous poster hash: a6b1e...df3
Lenke til kommentar

Jeg føler jeg blir litt kvalm over å lese over noen av innleggene her, det er en del "victim-blaming" er ikke rart folk ikke tørr å anmelde slike forhold. 

 

På en annen side er det greit nok å være skeptisk, men nå er jo opplegget at hun valgte å fortelle TS om tilfellet som er et pluss for hennes fordel. For TS vil jeg nok anbefale å høre med dama di om hun vil anmelde saken, det vil også være en bedre "revansj" enn å true typen opp og ned med bank. Om du skal true med noe som helst så tror jeg en anmeldelse er mer enn nok. ( Men før du går så langt hør forklaringa til venninna hennes og se om du kan få med hu som vitne til en anmeldelse )

Lenke til kommentar

Han skal visstnok komme med en unnskyldning til dama mi, ifølge venninna til dama mi som har kjefta huden full på han osv.

Det har ikke skjedd enda men beviser hvertfall at han er skyldig i noe dersom det skjer?

 

Det er ikke dermed sagt at hun bare skal godta denne og henge med dem igjen som før. Da kan hun pakke sakene sine.

 

Alt avhenger av hva som skjer nå framover egentlig.

 

Anonymous poster hash: 372b2...e9a

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...