Gå til innhold

Usikker på hva hun mente - noen som er flinke med slikt?


pandapop

Anbefalte innlegg

Noen som er flinke med psykologi her? :p Tenkte å bare starte på bakgrunnshistorien først da.


Jeg begynte på vgs nå til høsten, og gikk fra en ordentlig østkant skole (som jeg har gått på siden 1.) til en ganske vestkant skole. Merket denne forskjellen mye mer enn man skulle tro, og kjente på det at jeg ikke "passet helt inn", sa feil ting i samtaler, osv. Siden jeg er en person som hater å føle at jeg trenger meg på andre mennesker, holdt jeg meg derfor litt unna, noe jeg angrer på veldig i dag, for da etablerte de andre i klassen "gjenger", og da følte jeg meg bare enda mer påtrengende hvis jeg prøvde å være med de, så... ja. Tenker mange ser på meg som veldig usosial, men jeg har egentlig gitt opp den skolen litt og tenker å starte på nytt på en annen skole neste år.


Men altså det er jo noen jeg kjenner bedre i klassen enn andre, for eksempel en jeg bruker å ta følge hjem med. Hun har jo sin egen gjeng, og jeg får lov til å henge med dem hvis jeg vil og sånn, men ja vil ikke trenge meg på, så vanligvis henger jeg med folk fra helt andre klasser i friminuttet :p Men vi er i hvert fall litt sånn venner da, det er hun og hennes gjeng gjerne jeg går bort til når vi må etablere grupper på egenhånd og sånn, og kan godt uveksle noen ord når vi møter på hverandre.


Også deler vi litt sære interesser som jeg ikke tror de andre i klassen gjør, så da har vi jo litt å snakke om på vei hjem. Men jeg har i hvert fall alltid tenkt at hun tar bare følge med meg fordi jeg er den eneste som går hennes vei, og at hun synes det er hyggelig å snakke om interessene våre og sånn, men liksom ikke være ordentlig venner. Jeg mener ikke dette fordi hun er slem eller noe, liker henne veldig godt og synes hun er kjempe snill, men kan ikke se for meg, etter det inntrykket jeg tror klassen har av meg, at hun skulle gidde å ville være venn med meg for hun har mange andre venner ;)


Uansett da så drev jeg og snakka om at en venn av meg hadde så lyst til å se birkebeinerne på kino, og jeg syntes egentlig den hørtes skikkelig ekkel ut men så hadde jeg sett traileren og fått litt lyst selv likevel. Da sa hun at hun hadde kjempe lyst til å se den, men ikke hadde noen å se den med.


Woah, ble litt langt det :O Jaja, situasjonen min er at jeg ikke tenkte noe over det da, men det har gnagd litt på meg nå i ettertid om det var en invitasjon til å se den sammen? I tilfelle svarte jeg nok litt frekt (uten at jeg tenkte over det!), eller om hun bare førte en helt vanlig samtale.


Så vet ikke jeg, hva tror dere?


Kan legge til at jeg er en jente forresten, haha xD


Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror du ganske enkelt tenker for mye her. Alt du trenger gjøre er å be henne med og se filmen. Verre er det ikke. Enten sier hun ja, ellers sier hun nei. Sier hun nei er jo saken grei. Sier hun derimot ja, er det enten fordi hun vil se filmen med noen (å dra på kino alene kan være kjipt for noen), eller fordi hun vil bli bedre kjent med deg. Eller kanskje hun er forelsket i deg, for den saks skyld. I så fall er det jo bare å si pent at du liker henne, men ikke på den måten. De fleste takler vel det uten store problemer. :)

Lenke til kommentar

Takk for svar :) Kanskje det bare var jeg som innbilte meg det, men følte hun unngikk meg litt dagen etter. Kanskje det var derfor?

 

Da tror jeg at jeg nevner på mandag at jeg tenkte å se den i helgen, og at hun evt kunne vært med hvis hun vil siden hun nevnte hun ikke hadde noen å se den med. Hvis hun ikke vil sier hun vel bare at det ikke passer?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...