Gå til innhold

hardware.no irckanal suger


Anbefalte innlegg

vet ikke om dette hører inn her men =)

vil bare si at irc kanalen hardware.no har noen av de mest elendige adminer, de hjelper ikke lenger, de sitter bara å kicker for alt.. de sitter der som wannabe smarte men det eneste de kan er å kicke folk..

 

prater man for mye om bra hardware blir man kicket..

og når jeg sa jeg fikk billig skjermkort gjennom en bekjent som kjøper demo kort fra ati så ble jeg kicket

 

og grunnen da er * You were kicked from #hardware.no by hwop (banned: tyvegods? nei takk)

 

så jeg sier bare... elendig.. disse folkene sliter med et eller annet...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
lol de tror jeg har tyvegods fordi jeg har bra pc... jeg har kvitteringer..

kom hit og finn tyvegods du =)

 

jobber og tjener penger og kjøper ting med garanti

jeg sier ikke at du har tyvegoods i maskinen din da,.. men du har jo GF FX ikkesant?

hva med det ATI kortet da?? tyvegods eller ikke? hmz... hardware kanaler på mIRC suger jo så syyyykt derfor er det bedre her da...

Lenke til kommentar

Det som irriterer meg mest er at alle snakker om kanaler på mIRC, når mIRC er et program som lar deg chatte på IRC (Internet Relay Chat). Kanalene er på IRC, og kan joines av alle som har et IRC program. kVirc, ircII, BitchX osv er muligens ikke så brukte som mIRC, men de kan brukes de også. Skulle ønske at folka her kunne skjønne det en gang....*sukk* :shrug:

Lenke til kommentar

Kan ikke se at dette har noe å gjøre på hardware.no forumet å gjør i det hele tatt, noe så usakelig og teit, som å diskutere en kanal som ikke tilhører hw.no engang? for så å begynne å krangle om hva du skal kalle IRC ? syns tråden skulle vært stengt for lenge sia... iallefall flytta, har ingenting i tilbakemelding å gjøre.

 

Neptyr out..

Lenke til kommentar

Det er noe helt annet, ingen liker å beskyldt for ting som ikke stemmer, så det støtter jeg deg helt ut i =) men jeg syns ikke det passa seg i tilbakemedling på hw.no forumet, når de ikke har en ting å gjøre med hw.no egentlig.

 

Men, jeg syns hw.no kunne fått seg en irc kanal, hadde vært veldig praktisk å kunne prate med hw entustiaster på direkten, på de andre "hardware.no" kanalene syns jeg dem er for lite .. hjelpsome, har sjøl opplevd å få en sur tone og "pell deg vekk" holdning for å spørre om et hardware relatert spørsmål :/

Lenke til kommentar

tiigem: Kan det kanskje ha hatt noe å gjøre med at det eneste du gjør i kanalen er å prøve å selge ting som koster 4000kr ++ , og det er nye ting hver eneste uke? Stadig, mekanisk repetering er for øvrig en annen ting som står nevnt i reglene.

 

I tillegg er det langtifra første gangen du har fått advarsler og kick pga dette. Når du ikke forandrer oppførsel, er det en logisk ting å gjøre, og det ble gjort. Nå kan du jo tenke litt på det i mellomtiden, kanskje du kommer frem til at du vil forandre oppførsel, skifte "yrke" og bruke kanalen til det den er ment til?

Endret av mad_arab
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...