Gå til innhold

Headset for små hoder


k1kk190

Anbefalte innlegg

Jeg har et utrolig stort problem med å finne headset som passer. Jeg er jente og har utrolig lite hode, så de vanlige gaming headsettene jeg har prøvd, henger under ørene.

 

Ser etter et gaming headset med bra mikrofon. At lyden inn ikke er så bra får heller være så lenge mikrofonen er god og headsettet passer. For øyeblikket har jeg lånt min samboer sitt, det er så stort at jeg må stikke noe under på toppen for å få det langt nok opp. Noe tunge er de også, så i lengden gjør det utrolig vondt.

 

Har vært i butikkene og sjekket litt, men det er ikke alle steder som har mulighet for at jeg kan prøve headsettene, det er kun noen på utstilling og de er jo pakket så godt inn at forpakningen blir lett ødelagt og da mister jo headsettene verdien. Har vært i flere butikker og prøvd flere headset, ingen passet. Eller jo noen passet, men de hadde utrolig dårlig mikrofon og da går det jo mot det jeg vil ha.

 

Om det er noen med samme problemet som har funnet noe, eller som vet om noen som er mindre enn de for gutter med stort hode så hadde det vært hjelpsomt. Har lett på nettet og i butikker så lenge nå, fikk beskjed om at det var best å bare spørre på et forum etter hjelp for å finne noe..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror de fleste headsett er samme størrelse mellom hver øreklokke. Noen er selvsagt mer bøyelig enn andre. Jeg vet hvertfall at mitt Beyerdynamic dt770 headset vil passe mange med mye mindre hode enn meg. Pluss at lyden den leverer overgår absolutt alt av gamingheadsett i lyd.

Mic kjøper man utenom(komplett har mange gode clip on micer). Har liten tro for at dt770 ikke passer hodet ditt, så jeg ville prøvd det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...