Gå til innhold

Krangler kattene?


Anbefalte innlegg

Hei! Har en hankatt på 1.5 år og ei lita hunkatt på 12 uker. Som ofte kan de kose og bare slappe av, men noen ganger begynner de å krangle (ser det ut som). Det er hankatten som holder hu nede og setter seg selv over hu. Han småbiter og gjør ting slik at hu begynner å frese og skrike. Hu holder potene sine opp mot ansiktet hennes slik at han ikke kan bite hu. Når de holder på virker hu veldig irritert og løper alltid vekk om hu får muligheten. Det rare er at om de holder på slik en stund, så tar det bare 30 sek så er de venner igjen. Hun blir jo til tider veldig redd å gjemmer seg steder der han ikke kommer til. 

 

Er dette helt vanlig lek og moro? Eller er de slossing? 

 

Hankatten er kastrert. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

2-3 uker

Det er normalt at katter krangler litt av og til, enten det er fordi de trenger å leke eller fordi de må avgjøre hvem som er sjef. Men kattunger skal egentlig være hos kattemor til de er minst 12 uker gamle og de lærer veldig mye viktig sosial adferd de siste ukene, så det kan hende at din kattunge mangler litt akkurat der.

 

Jeg pleier ikke å avbryte mine når de sloss, med mindre den ene ikke gir seg når den andre trekker seg vekk og freser eller hvis det blir blodig alvor.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...