Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

20 år og forening?


Anbefalte innlegg

Er det unormalt å ha forening når man er 20? Jeg tenkte å samle noen jenter og lage en forening slik at vi beholder vennskapene. Noen som har tips eller vet hvordan vi kan ordne dette? Er det at en person om gangen inviterer hjem til seg på middag? Noen av dere kvinner der ute som pleier å ha forening med veninner? 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, helt normalt. Behøver ikke å kalle det forening, kan kalle det "syklubb", eller ikke ha navn på det i det hele tatt. Som forslått over, dann en lukket fb-gruppe med de du tenker skal være med, og så prøver dere å finne en dag hver måned. Kjenner mange som har slike grupper. Gå for det!

Alle kommer ikke til å ha mulighet til å komme hver måned, så da tar dere bare den dagen hvor flest kan.

 

Så kom deg på facebook og kom igjen! ;)

Lenke til kommentar

Tusentakk for svar! :-) Skal prøve dette, og håper de andre er giret på å være med! Tenker å starte selv med å arrangere en kveld hjemme, eller finne på noe en plass? Noen tips til dette? 

Du kan jo ha en kveld hjemme først med en god middag og koselig prat og så evt høre med de andre i gruppa om de har forslag til andre ting  gjøre neste gang ;) Vanlig at man rullerer på på å holde en slik kveld. Poenget er vel å møte de du ikke får møtt så ofte i en travel hverdag, så middag og kos er jo en prefekt mulighet til det;)

Lenke til kommentar

Det er nok ikkje vanlig å stifte offisiell foreining med medlemmer, årsmøte og protokollskriving. Men det var vell heller ikkje det du meinte.

 

Eg trur nok ingen vil stusse spesielt mykje om du prøver å samle "gamlegjengen" igjen, uavhengig av alder. Dersom målet er å pleie vennskapet så er det eit poeng å ikkje la det gå alt for lang tid sidan sist dere møttes.

 

Korleis du legger det opp vil være avhengig blant anna av livssituasjonen til dei aktuelle jentene. Det å invitere til middag kan være ein fin og enkel måte å holde kontakta på, men det er kanskje ikkje alle som har ordna seg med bolig som er stor nok til å kunne være vertskap for ein slik stormiddag. Eller kanskje dei har fått barn slik at det er trøblete å invitere så mange om gangen.

Eit anna alternativ kan være å møtast ute på ein restaurant eller café, men dette krever igjen at alle har råd til å være med på slikt. Det er synd om nokon velger å ikkje bli med fordi dei ikkje har råd til møtast ute.

 

Dersom dere har felles interesser så kan det være fornuftig å bruke ein aktivitet eller opplevelse som ramme for å møtast. Dette kan være alt frå syklubb, turklubb, middagsklubb, bokklubb, eller kva dere nå deler av interesse. Ein slik fellesaktivitet vil også gjere det mindre kleint dersom dere plutselig sitter der og ikkje har så mykje å snakke om.

 

Dersom dere er ein stor gjeng så kan det være fornuftig å lage ei løpande avtale om fast møteplass til fast tid. F.eks den fyrste tirsdagen kvar måned kl 17. Dei som kan møte møter då, og dei som ikkje kan møte akkurat den dagen stiller heller opp neste måned.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...