Gå til innhold

Ønsker å starte som profesjonell kampsportutøver


Anbefalte innlegg

Hei folkens.

Jeg har et ønske om å trene og konkurrere innenfor mma på et profesjonelt nivå og lurer derfor på om det finnes noen folk her som kan veilede meg litt.

Om ikke så lenge blir jeg 22. Jeg er 198 cm høy og veier rundt 105 kg. Har tidligere holdt på med fotball, håndball og annen idrett, men fant fort ut at det ikke var noe jeg ønsket å satse på da jeg foretrekker individuell sport. Mange vil kanskje si at jeg er for gammel til å satse på noe slikt når jeg er 22, men jeg vet selv at jeg klarer alt putter hodet til...

Har dere noen nettsider jeg burde sjekke ut? klubber å foreslå? for øyeblikket bor jeg Kristiansands området men er mer en villig til å flytte på meg for å realisere dette.

 

hilsen bigwhite

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Du er overhodet ikke for gammel til å konkurrere på et profesjonelt nivå. I Europa, foruten Cage Warriors/Cage/M-1/KSW er nivået ganske lavt etter min mening. Tren hardt og riktig, og kom deg over på et lokalt stevne i Sverige så tror jeg du har mulighet. Ha rikelig med amatør kamper. Disse går ikke på recorden din, og forbreder deg på det profesjonelle liv :)

Lenke til kommentar

Mye amatørkamper trenger ikke være så dumt men for all del få lær deg og ikke bli knocket ut først, permanente hodeskader å pga. knockouts i trening og i kamper er det som stjeler flest år ifra karrierer. For hver gang du mottar ett ordentlig slag/spark i hodet (dvs. ser stjerner) skal det mindre til for og få samme reaksjonen igjen.

 

Ta chuck liddell, crocop, junior dos santos eller fedor som eksempel, tidlig/på toppen av karrierene var de bortimot umulige og knocke ut mens mot slutten/nå går/gikk de rett ned av en velplassert jabb.

 

Videre kan det nevnes at store, atletiske kropper er mangelvare som treningspartnere i usa så har du foreldre som kan forsørge deg  finnes det muligheter for å få trene i en ordentlig profesjonell leir der kun på bakgrunn av kroppen din. 

 

Bare å sende en mail til musclepharm/jackson-wink/blackzilians/american top team/tristar/grudge osv. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...