*F* Skrevet 30. januar 2016 Del Skrevet 30. januar 2016 Hei. føler stadig vekk jeg må gjøre rent i kjøleskapet, men det tar ikke lange tiden før det blir skittent, selv om jeg prøver plassere ting på fornuftige måter. Noen som har tips for å unngå dette? Så slipper jeg vaske så ofte. Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 30. januar 2016 Del Skrevet 30. januar 2016 Dette problemet har ikke jeg, fordi jeg plasserer ikke ting inn der som er tilsmusset. Det er egentlig svaret på dine problemer. Bare at da må du kanskje tørke av tingene istedenfor kjøleskapet. 4 Lenke til kommentar
SailorMoon Skrevet 30. januar 2016 Del Skrevet 30. januar 2016 Det er helt vanlig problem. Jeg har også det. Men hmm kanskje bare vaske/tørke av hyller når du ser det blir litt skiten i stede for å la det "hope seg opp" Lenke til kommentar
*F* Skrevet 30. januar 2016 Forfatter Del Skrevet 30. januar 2016 Dette problemet har ikke jeg, fordi jeg plasserer ikke ting inn der som er tilsmusset. Det er egentlig svaret på dine problemer. Bare at da må du kanskje tørke av tingene istedenfor kjøleskapet.mhm, føler ikke jeg gjør det heller. Rommet øverst pleier jeg bruke til paprika og agurk, kanskje noe egne beholdere for dette hadde vært noe? Det er helt vanlig problem. Jeg har også det. Men hmm kanskje bare vaske/tørke av hyller når du ser det blir litt skiten i stede for å la det "hope seg opp"Det kan jeg, men blir jo arbeid av det å. Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 30. januar 2016 Del Skrevet 30. januar 2016 (endret) Grønnsaker skal i skuffen nederst, for der er det ikke så kaldt. Det hender at det blir skittent i den, ja, men verst når grønnsakene blir liggende etter at de er for gamle. Paprika kan man ha i en boks eller legge noe under. Det burde fantes flak av plast, som et slags gjennomsiktig bakepapir, som man kunne legge på og bare kaste. Endret 30. januar 2016 av Emancipate Lenke til kommentar
Valotunk Skrevet 30. januar 2016 Del Skrevet 30. januar 2016 Dette problemet har ikke jeg, fordi jeg plasserer ikke ting inn der som er tilsmusset. Det er egentlig svaret på dine problemer. Bare at da må du kanskje tørke av tingene istedenfor kjøleskapet.mhm, føler ikke jeg gjør det heller. Rommet øverst pleier jeg bruke til paprika og agurk, kanskje noe egne beholdere for dette hadde vært noe? Verken paprika eller agurk har noe å gjøre i kjøleskapet. Lenke til kommentar
Chroma Skrevet 30. januar 2016 Del Skrevet 30. januar 2016 Blir ofte sånn her også, men stort sett fordi ungene ikke skrur på korker på juice og sånn hardt nok. Lenke til kommentar
*F* Skrevet 30. januar 2016 Forfatter Del Skrevet 30. januar 2016 Dette problemet har ikke jeg, fordi jeg plasserer ikke ting inn der som er tilsmusset. Det er egentlig svaret på dine problemer. Bare at da må du kanskje tørke av tingene istedenfor kjøleskapet.mhm, føler ikke jeg gjør det heller. Rommet øverst pleier jeg bruke til paprika og agurk, kanskje noe egne beholdere for dette hadde vært noe? Verken paprika eller agurk har noe å gjøre i kjøleskapet. Og med det er jeg kommet et stykke lenger Hva med rødløk og hvitløk? hva med avokado? Og hva med salat? Stekesmør? Lenke til kommentar
Emancipate Skrevet 30. januar 2016 Del Skrevet 30. januar 2016 Det optimale for agurk tror jeg er 10 grader. Litt vanskelig å oppnå. De fleste grønnsaker er mellom 4 og 10 grader. 10 grader er for varmt for melk. Selv har jeg frukt og grønt i kjøleskapet likevel, fordi det holder seg stort sett bedre. Smør ville jeg hatt i kjøleskapet. Det har hendt at jeg har lagt under et tørkepapir på steder der "forbryterske" varer står. Lenke til kommentar
Valotunk Skrevet 30. januar 2016 Del Skrevet 30. januar 2016 Dette problemet har ikke jeg, fordi jeg plasserer ikke ting inn der som er tilsmusset. Det er egentlig svaret på dine problemer. Bare at da må du kanskje tørke av tingene istedenfor kjøleskapet.mhm, føler ikke jeg gjør det heller. Rommet øverst pleier jeg bruke til paprika og agurk, kanskje noe egne beholdere for dette hadde vært noe? Verken paprika eller agurk har noe å gjøre i kjøleskapet. Og med det er jeg kommet et stykke lenger Hva med rødløk og hvitløk? hva med avokado? Og hva med salat? Stekesmør? Hehe... Jeg fikk et tips av en tidligere svigerfar for noen år siden som har jobbet en mannsalder i Bama. Se etter hvordan varene er oppbevart i butikk og oppbevar de mest mulig likt hjemme. Det fungerer Lenke til kommentar
*F* Skrevet 30. januar 2016 Forfatter Del Skrevet 30. januar 2016 Det er ikke dumt Er jo mye som står fremme i butikk. Egg kan jo også ligge i skuff eller skap. Liker har kjøleskapet rimelig kalt da Melk smaker best da. Jeg har et annet spørsmål: OST, denne pleier jeg pakke inn i plast for å hindre at den blir har, men kunne det fungert med en plastboks? eller er den avhengig av at det ikke er luft rundt? Lenke til kommentar
Valotunk Skrevet 30. januar 2016 Del Skrevet 30. januar 2016 Det er ikke dumt Er jo mye som står fremme i butikk. Egg kan jo også ligge i skuff eller skap. Liker har kjøleskapet rimelig kalt da Melk smaker best da. Jeg har et annet spørsmål: OST, denne pleier jeg pakke inn i plast for å hindre at den blir har, men kunne det fungert med en plastboks? eller er den avhengig av at det ikke er luft rundt? Det finnes mange tips når deg gjelder ost, men så eksisterer jo ost i så mange forskjellige varianter også. Hvis det gjelder "vanlig" gulost/hvitost har jeg hørt tips om å pakke den inn i bakepapir og legge den i en ikke helt lukket plaspose i kjøleskapet. Da skal den visstnok holde seg myk uten at den blir seig og klebrig samtidig som den får den luften den trenger. Lenke til kommentar
SailorMoon Skrevet 30. januar 2016 Del Skrevet 30. januar 2016 Paprika på kjøkkendisk er vell litt ugunstig om du har 25 grader inne? Man har det oftere varmere hjemme enn tematuren på Rema 1000 ... Lenke til kommentar
*F* Skrevet 31. januar 2016 Forfatter Del Skrevet 31. januar 2016 Har somregel mellom 22 og 23 grader på kjøkkenet, hvordan tror dere det kan funke? Lenke til kommentar
Mr D Skrevet 31. januar 2016 Del Skrevet 31. januar 2016 Svar på det opprinnelig spørsmålet: Riktig emballering. Oppbevaring av frukt og grønnsaker Tips om oppbevaring i kjøleskap Lenke til kommentar
Atom_Mirny Skrevet 7. februar 2016 Del Skrevet 7. februar 2016 (endret) Forslag til løsning:1. Kjøp ca 100 mikrofiberkluter beregnet på å vaske glass 2. Brett og putt klutene i et skap 3. Ca annenhver dag, fukt én klut med litt rent vann og vri opp kluten kraftig. 4. Tørk av hyller og vegger i kjøleskapet og putt den skitne kluten i en bøtte. 5. Når bøtten er full, kast klutene i vaskemaskinen, vask på 90 grader og la tørke 6. Når klutene er tørre, gjenta punkt 2. Punkt 3 kan med hell også benyttes på andre områder i kjøkkenet og huset for øvrig, f.eks. kjøkkenbenk, kjøkkenskap og håndtak. Endret 7. februar 2016 av Atom_Mirny Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå