Gå til innhold

Se hva Elfa har fått inn!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

her er faktisk dyrt=kvalitet (tilen stor grad). Bryteren er så kalt vandal-sikker. Den er konstruert på en slik måte at den praktisk talt er umulig ødelegge ved slag o.l. Den type bryter koster penger selv uten lys.

 

edit: en liten kommentar til nytt/gammelt kommentaren; en ting som er relativt nytt er at de har fått i den blå varianten. Men den er også noen måneder gammel ;)

Endret av Xell
Lenke til kommentar

Onkel Kompost; du må betale fortollings gebyr bare fordi de skal behandle pakken /ta den gjennom tollen. Altså, du betaler ikke toll, men fortollings gebyr.

 

JohndoeMAKT: jeg hadde sett på prisen med moms, derfor jeg sa 15£. Og den er ikke maken. Personlig synes jeg den på elfa er kulere.

Lenke til kommentar
Onkel Kompost; du må betale fortollings gebyr bare fordi de skal behandle pakken /ta den gjennom tollen. Altså, du betaler ikke toll, men fortollings gebyr.

Jasså? Har ikke merket noe jeg når jeg har bestilte spesielle ting gjennom diverse nettsider ute i den vide verden. Det er som sagt når det er over 200 kr at jeg har fått problemer, da uavhengig av om det er et Ebay-kjøp eller noe ifra noen butikker. Men det kan jo hende det er andre regler for elektronikk.

Lenke til kommentar
ok, det er lenge siden jeg har bestillt noe fra utlandet, men mener jeg alltid har måtte betale gebyr når jeg henter pakken på posten. Det er liksom et "ekspedisjonsgebyr" til tollen. Det er mulig de ikke tar det lenger.

Man belastes IKKE med gebyr hvis varen ikke må fortolles, slik har det vært det siste året. Et lite tips til folk som bestiller varer fra utlandet er å besøke sitt lokale tollkontor med varene som skal fortolles, ikke bare betale pr giro, det hender titt og ofte at de lar varer opp mot 500,- gå tollfritt igjennom. Har fungert utmerket for meg.

 

Audun

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...