Gå til innhold

Prosjekt:Makeover [105%] Bilder: 7/7


Anbefalte innlegg

Jaja, kom meg endelig avgårde på lanet, men til sin pris. Først trodde jeg at hele maskina var ødelagt, siden den ikke fungerte når jeg fikk MIST'en. Men det var bare skjermkortet som ikke var presset helt inn. Så etter at det var gjort så starta maskina. Flott tenkte jeg og kuttet av kabler som jeg ikke skulle ha og la på nye. Prøvde så å starte, men neida. Trodde jeg hadde loddet feil, og dro enda en "ødelegge psu", så jeg sprang ned til de jeg kjøpte den hos og finn den andre. (De hadde bestilt to) På lån selvfølgelig :p

 

Men neida, var ikke det heller. Så jeg tok alt fra hverandre og la merke til at det piplet et par vanndråper ut av cpu blokka :scared:

Mayday, mayday..

 

Så jeg tok alt fra hverandre og tok ut vannet og tok av blokka. La på gjengeteip på niplene og satt de tilbake i cpublokka. Voila, hele blokka SPRAKK.. :cry:

Den er sirka like tett som en tesil.

Fra meg av desperasjon siden lanet skulle begynne kl. 1600 og kl. da var 15.55 så satt jeg meg ned å gråt en skvett. Etter litt tenking så endte det med at jeg tok å kuttet bort cpublokka, og monterte på den gamle cpukjøleren. Som selvfølgelig var kuttet opp i ramsinks.. Hmm, så var det saufaring igjennom hele venneflokken for å finne noen som ikke hadde dratt enda, og som hadde boxedkjøleren. Joda.. etter en stund så ble det jackpot.

 

Så nå sitter jeg her med utlånt psu, og boxedkjøleren. Gutta på lanet lo seg ihjel av synet.. Men lan ble det, selvom jeg ikke kom meg dit før 19.49.. 11 minutter før jeg mistet plassen..

Endret av bamsefar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg hadde også tygon PVC greier fra microplex slanger. Jeg hadde en stor knekk på den ene fra pumpe til tank, så jeg bestemte meg for å kjøpe nye slanger fra netconnection. Jeg bestilte de Tygon slangene de hadde der ( 1/2" ) og er ekstremt fornøyd. :) Men hvordan klarer du å ødelegge en kjøleblokke? :p

 

Meget fint prosjekt du holder på med forresten, blir sinnsykt tøft ;)

Lenke til kommentar

Vel, jeg har funnet en erstatning for Maze 4 blokken.

Landet til slutt på Waterchill Antartica, pga gode anmeldelser og prisen ikke minst. Problemet mitt er at komplett (som er de eneste som selger den hittil) selger 10mm og jeg må ha 12. Det hadde neppe vært et så stort problem om det ikke hadde vært før at blokken i tillegg leveres med hurtigkoblinger, og da er det ikke så enkelt å varme og tøye slangen.

 

Noen som vet om noen andre som har fått blokken inn i hus?

Lenke til kommentar

Satt på slanger fra en akvariebutikk, som var dyre som f!"# men de hadde slanger når jeg tilfeldighvis var snublet over butikken og kom på at jeg trengte nye slanger :p

 

Gikk fra Tygon R3603 fra Microplex og x antall Elbows til disse slangene og to elbows (og vesentlig bedre flow rate :)).

 

Men over til spørsmålet ditt om Waterchill Antarctica, nei jeg kjenner ikke til noen andre enn de du har nevnt. Det ser ikke ut som 3dfxcool satser noe på waterchill settene lenger :dontgetit:

 

Men kan du ikke lage ny topp selv i plexi da? Dersom du kjøper blokken med 10mm får du en mal (plexitoppen) som du kan jobbe ut ifra. Jeg har tenkt å gjøre noe lignende men med kobber....

 

Glimrende prosjekt btw :thumbs:

Lenke til kommentar

Godt forslag, men jeg har ikke tid. Har de siste dagene fått litt panikk pga den deadlinen. Er litt redd for å rushe siden jeg har lite lyst til å gjøre ting på nytt igjen. Huff, mye skolearbeid i tillegg.

 

Hvertfall, til helgen så kommer det en del "rush" updates om jeg får viljen min. Heldigvis så er det som er igjen ikke store greiene. Store resultater, men lite arbeid.

Lenke til kommentar

Det hadde vært bra for det endelige resultatet da, men det går jo altids ann å gjøre det senere ;)

 

Dersom du får veldig dårlig tid, kan det jo kanskje være en ide å sjekke hos de du fikk tak i plexi fra om de kanskje kunne laget en topp for deg? Dersom noen kan lage en mal mener jeg (i PDF eller noe).

 

Jeg har kun standard waterchill blokken tilgjengelig desverre :ermm:

Lenke til kommentar

Har litt smålyst på den Antartica blokken uansett. Og den koster jo ikke allverden i forhold til RBX og Whitewater..

Får se hva som skjer. Har mye annet og styre med så det blir litt stramt ja. Og i tillegg begynner sånn smått følelsen av at dette har holdt på lenge. Har smålyst å bli ferdig og komme meg videre..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...