GabrielV Skrevet 19. januar 2016 Del Skrevet 19. januar 2016 Planlegger å lage oatmeal cookies og etter oppskrift trenger jeg da whole wheat flour og wheat germ, noen som vet hva det er på Norsk ? Litt kjapp googling viser at wheat germ kanskje er hvetekim, noen som vet helt sikkert ? Lenke til kommentar
Malmern Skrevet 20. januar 2016 Del Skrevet 20. januar 2016 Planlegger å lage oatmeal cookies og etter oppskrift trenger jeg da whole wheat flour og wheat germ, noen som vet hva det er på Norsk ? Litt kjapp googling viser at wheat germ kanskje er hvetekim, noen som vet helt sikkert ? Stemmer det, wheat germ er hvetekim og whole wheat flour er sammalt eller helkorn, avhengig om hvor grovmalt det skal være, sammalt er mer malt enn helkorn som bare er delvis knuste korn. 1 Lenke til kommentar
GabrielV Skrevet 20. januar 2016 Forfatter Del Skrevet 20. januar 2016 Takk for svar. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå