Gå til innhold

Hvorfor vil folk ta i mot innvandrere?


Anbefalte innlegg

 

Hvorfor vil folk her i landet ta i mot innvandrere?

 

Finnes det virkelig mennesker som har så liten innsikt at de ikke skjønner det finnes argumenter for å ta imot innvandrere?

 

AtW

 

Det finnes argumenter for og imot alt, om de er fornuftige er noe annet ;)

 

 

Riktig, men virker som trådstarter innbiller seg at det ikke er tilfellet.

 

AtW

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bostedsløse i Norge er bostedsløse fordi de ønsker det. Det finnes tilbud.

 

Du mener HOSPITS? Alle som ikke har hus blir sendt på hospits.

https://snl.no/hospits

 

Søknaden på en sosial bolig tar 5-6 måneder hos NAV. Du får ikke automatisk bolig men du må søke om det.

Det er mange barnefamilier som blir sendt på HOSPITS i Norge.

http://www.nrk.no/ostlandssendingen/barn-ma-overnatte-pa-hospits-1.10876070

 

Sosial Bolig Søknad = 5-6 måneder ventetid.

Endret av Finland
Lenke til kommentar

Hvis vi tenker historisk sett så er det mange som kom fra FInland til Finnmark og Troms som flyktninger. Derfor er det mange i nord som har finsk slekt/forfedre. Det er derfor det heter Finnmark. Min tip tip tip tip oldefar eller noe sånt (usikker på hvor mange tip-er) var Finsk. Hadde ikke Norge tatt imot hans familie hadde ikke jeg eksistert. 

 

Normenn har jo også utvandret til USA vet vi. 

 

Norge har fått hjelp av andre og hjelpt andre før. Er det ikke bare slik det fungerer at vi må hjelpe hverandre i denne verdenen som vi alle deler :)  

Lenke til kommentar

 

Nordmenn og amerikanere har laaangt mer til felles. Leste du i det hele tatt det jeg skrev?

En amerikanerer er folk fra mange forskjellige etnisiteter. 85 % av Norges befolkning er etnisk norske som meg og deg (antar jeg), noe som ikke er tilfelle i USA.

Men kulturen deres og levemåten deres er nesten klin lik vår. Så en nordmann i Usa er like utlending som en tysker i Norge. Altså fra et annet land men nesten samme kultur

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Ser ikke bra ut for muslimenes framtid i Europa. Så mange slemme Nazister det finnes.

https://www.youtube.com/atch?v=3a3BC0_upXQ

 

Det sier seg selv da, blir flere hver dag, når planlagte overgrep skjer i stor skala som på nyttårsaften i flere byer i Europa er med på å skape flere. 

 

 

Men kulturen som blir importert er fredelig. Det er ingen grunn til å mane opp til vold mot fredens religion.

Muslimer fra Afrika sprer sin kultur på en veldig fredelig vis.

https://www.youtube.com/watch?v=eJMOOtgrjFk

Lenke til kommentar

 

Hvorfor vil folk her i landet ta i mot innvandrere?

Fordi noen av oss er utstyrt med medfølelse og medmenneskelighet.

 

Den gangen Norge var i krig måtte mange flykte fra okkupasjonsmakten, de flyktet til bl.a Sverige og England. Hva hadde skjedd med disse nordmennene hvis nabolandene hadde stengt grensene fordi de hadde nok med seg selv?

 

Hva hadde skjedd med dagens Norge hvis USA plutselig fant ut at de ville returnere alle etterkommere etter de norske innvandrerne?

 

Ser man langt nok tilbake er selv de såkalte etniske nordmennene etterkommere av innvandrere. Faktisk stammer alle verdens mennesker fra Afrika. Når vi tar i mot innvandrere og gir en startpakke slik at de kan integreres og bidra i samfunnet vårt, så er det i bunn og grunn våre egne fjerne slektninger vi hjelper.

 

Ja så er svensker og engelskmenn like oss selv på mange områder. Integreringen er mye lettere.

De fleste Nordmenn er også hardtarbeidene og selvstendige. Problemet med innvandring fra midtøsten er at flesteparten må leies gjennom resten av livet.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hvorfor vil folk her i landet ta i mot innvandrere?

 

Aner ikke, men det gir ingen mening.

 

Det er som om man i et nabolag plutselig har oppdaget at en eller to av husene er skikkelig fine - fordi eierne har pusset opp og gjort en bra jobb. Så begynner andre å komme på besøk, men vil ikke dra hjem, bare blir boende der -og eierne er så snille og klarer ikke å sette ned foten ordentlig, så da inviterer de ubudne gjestene resten av familiene sine, vennene sine etc. til de to fine husene i tillegg.

 

Imens råtner de andre husene i nabolaget, og i de to fine husene blir det veldig trangt etter hvert. Kanskje blir datteren i huset voldtatt av en av de ubudne gjestene. Faren blir forbannet, men blir nedstemt av resten av familien som mener de ikke satte tydelige regler fra starten, så de kan skylde seg selv. Flere ting skjer, gnisninger, irritasjonen over at så mange ulike mennesker med ulike behov skal bo sammen.

 

De to fine husene forfaller, for det er bare eierne som bryr seg om å vedlikeholde, men det er så mange som bor der nå at de klarer ikke å holde det ved like i takt med slitasjen. Kanskje blir huset ubeboelig etter en tid, og eierne flytter ut -og pusser opp noen av de andre husene. Og så kommer kanskje de ubudne gjestene etter.

 

Ikke-vestlig innvandring til Europa og USA følger omtrent samme spor.

 

Det merkelig er jo at så mange synes det er greit.

1) Det lønner seg IKKE økonomisk(den løgnen ble opprettholdt i flere tiår, men er avslørt mange ganger de siste årene)

2) Det blir mange konflikter - som vi ikke hadde før

3) Voldelig kriminalitet øker - også rasistisk motiverte voldtekter mot urbefolkningene i Europa og andre rasistiske motiverte, voldelige handlinger

4) Kaster bort masse penger man kunne brukt på å hjelpe mange flere i sine egne land og nærområder -og unngått alle de tre punktene over

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Alltid litt morsomt når folk bruker europeisk "innvanding" til Amerika (aka utryddelsen av indianderne) som et slags argument for innvandring.

 

Ja, dette argumentet bruker på ulike måter av de politisk korrekte, alt ettersom hva konteksten er.

 

Kritikk av at ikke-vestlige innvandrere kommer til Europa og får trygd og masse støtteordninger, blir avfeid med "men tusenvis av nordmenn innvandrer jo til USA! (uten å få trygd og bolig serverte på gullfat, mind you).

 

Når noen fremhever vestlig sivilisasjon og hvor langt vi har kommet, møtes det med: "Ja, men, hvite prøvde å utrydde indianerne i USA  -hvite stjal Amerika fra urbefolkningen og okkuperte og koloniserte landet."

 

Så kanskje det er det, det siste punktet, at mange politisk korrekte mener at "two wrongs make a right," for å omskrive ordtaket litt. Siden europeere koloniserte Amerika, mener de vi(som lever hundrevis av år etter at de første europeere kom til Amerika) fortjener å bli fratatt våre land av muslimske innvandrere (som aldri noensinne har hatt forutsetninger til å bosette seg her engang om det ikke var for hjelp og velvilje fra urbefolkningene i Europa).

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-245639

Hvorfor vil folk her i landet ta i mot innvandrere?

Definer innvandrer. Jeg kan gladelig la mennesker fra de fleste nasjoner leve og bo i Norge. men om vi snakker om de fra land med islamsk kultur, så vil folk ta imot dem fordi de ikke har forstått hvor forkastelig denne kulturen er. Be dem leve og bo i et islamsk land, så kan det hende de våkner til de grusomheter islam oppfordrer til. Dubai er nok. Til og med der kastes kvinner i fengsel for å bli voldtatt. islam i et nøtteskal.

Lenke til kommentar

Venstrestyrt media som har hjernevasket populasjonen med liberalt tåkeprat om at alle mennesker og kulturer/religioner kan leve sammen og er verdt like mye.

 

Ren bullshit og løgn.

 

Jeg vil heller bli hjernevasket av venstrestyrt media enn å høre på slik galle som du lirer av deg. Makan!

 

Folk vil hjelpe av flere grunner tror jeg. Noen av ren og skjær godhet, kanskje fordi de ser på mennesket som en rase - på tvers av rase og etnisitet. Andre vil kanskje hjelpe for å lette på sin dårlige samvittighet. Noen vil kanskje hjelpe fordi mener at hvis vi skal fortsette å la så mange innvandrere komme til Norge så må vi ta vår del av kaka når det kommer til integrering. 

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvis vi tenker historisk sett så er det mange som kom fra FInland til Finnmark og Troms som flyktninger. Derfor er det mange i nord som har finsk slekt/forfedre. Det er derfor det heter Finnmark.

 

Eh, nei, ikke nødvendigvis.

 

Samer ble i sin tid betegnet som "fjellfinner", så navnet har ikke nødvendigvis med faktisk finsk avstamning på noen å gjøre...

 

(Historisk er ikke nødvendigvis alle navnevarianter like rasjonelle eller logisk sammenhengende - eksempelvis hette en mann "Georg Apenes" efter et gårdsnavn her i landet; det sannsynlige er at navnet lokalt var "Apalnes", og at det så ble feiloppfattet av en passe lei dansk embetsmann...)

Lenke til kommentar

Eh, nei, ikke nødvendigvis.

Samer ble i sin tid betegnet som "fjellfinner", så navnet har ikke nødvendigvis med faktisk finsk avstamning på noen å gjøre...

 

(Historisk er ikke nødvendigvis alle navnevarianter like rasjonelle eller logisk sammenhengende - eksempelvis hette en mann "Georg Apenes" efter et gårdsnavn her i landet; det sannsynlige er at navnet lokalt var "Apalnes", og at det så ble feiloppfattet av en passe lei dansk embetsmann...)

 

Samene er et urfolk som bodde i Russland, Nord Finland, Nord Sverige og Nord Norge.

Problemet med samene var at de aldri opprettet sin egen nasjon og ble dermed erobret av Norge, Sverige og Russland. Samene er fredelige mennesker som ikke er interessert i krig. Dette i seg selv er en svakhet for alle nasjoner er bygget på krig. Den samiske nasjonen har aldri eksistert, men samene levde i Nord Norge lenge før germanerne kom og bosatte seg her. De opprettet aldri sin egen nasjon. De forsvarte ikke sine grenser. De ble erobret av andre nasjoner. Dette er noe de rett og slett må akseptere. Hjelper ikke å vri og vende på det.

 

I Arabia levde folk side om side. Men Arabiske nasjoner ble aldri etablert. Profet Muhammad forenet alle arabere gjennom erobringer og etablerte et arabisk nasjon. På samme måte som Harald Den Hårfagre forenet hele Norge gjennom krig.

 

 

Erobringer

Vi kan gå ut fra som rimelig sikkert at Harald skaffet seg kontroll over hele Vestlandet, dels direkte, dels i allianse med lokale makthavere. Vi kan også regne med at Trøndelag, styrt av Håkon Grjotgardsson, stod under Haralds overhøyhet.

 

Men kontrollenover Opplandene og ættebakgrunnen i Vestfold er mer usikker, og dermed også tradisjonen om at Haralds rikssamling omfattet Østlandet (se Gudrød den gjeve Veidekonge).

 

https://snl.no/Harald_H%C3%A5rfagre

Endret av Finland
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...