OleOst_ Skrevet 7. januar 2016 Del Skrevet 7. januar 2016 Hei, tittelen sier det meste. Ligger ved en YouTube video Lenke til kommentar
coffeeh Skrevet 11. januar 2016 Del Skrevet 11. januar 2016 Har ikke major selv - men har brukt et par av de hos familie (samt brukt "storebror" som bakerassistent for noen år siden).I min erfaring er litt "slakk" temmelig vanlig på det meste av kjøkkenmaskiner når man gjør såpass tunge ting som å elte deig (også ganske vanlig på de som er "litt" større)såvidt jeg forsto det på sjefen (bakern) var det for å unngå at ting går i stykker - bedre med litt slark og bevegelse enn å risikere å bøye/brekke/bulke ting.. (ja - man går fort tom for ting å snakke om når man bruker halve natta på å vente på bakervarer i ovnen..) Lenke til kommentar
skrekk Skrevet 11. januar 2016 Del Skrevet 11. januar 2016 Ser ikke normalt ut, har ikke noe lignende slakk på min. Ser ut som vi har samme maskin. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå