Skurupu Skrevet 7. januar 2016 Del Skrevet 7. januar 2016 Kebab. Men det må være skikkelig kebab, og ikke den "norske" varianten. Rent, grillet lammekjøtt i ferskt "hjemmebakt" pita er det som gjelder. Det skal være yoghurt-dressing, ikke Thousand Island-dressing. Her synder 90% av sjappene i Oslo-området. Vi har også noen særegne ingredienser her som man aldri ville funnet utenfor norge. Lykke til med å finne en kebab med mais, for eksempel. Det er skikkelig sært og hører ikke hjemme på en kebab. Skal man ha skikkelig kebab, må man på en restaurant (gjelder for burger også). Jeg liker tyrkisk eller gresk, men her finnes det alternativer. Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 7. januar 2016 Del Skrevet 7. januar 2016 Skal man ha skikkelig kebab, må man på en restaurant (gjelder for burger også). Jeg liker tyrkisk eller gresk, men her finnes det alternativer. Du må gjerne dele med oss andre, hvor man finner disse restaurantene (i norge)? Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 7. januar 2016 Del Skrevet 7. januar 2016 Mulig det bare er meg, men jeg digger en fake og usunn kebab direkte fra den lokale "vogna" med ekstra sterk og usunn saus. Ikke til hverdags såklart Lenke til kommentar
Tobeass Skrevet 7. januar 2016 Del Skrevet 7. januar 2016 Skal man ha skikkelig kebab, må man på en restaurant (gjelder for burger også). Jeg liker tyrkisk eller gresk, men her finnes det alternativer. Gresk kebab? Du tenker vel på gyros? 1 Lenke til kommentar
nissen26 Skrevet 7. januar 2016 Del Skrevet 7. januar 2016 Burger. Men kebab er digg av og til det også... Lenke til kommentar
NoraCeline-00 Skrevet 9. januar 2016 Del Skrevet 9. januar 2016 (endret) Burger! Med dobbelt ost og bacon, og ekstra dressing! Og pommes frittes med bearneis ved siden av! ? Men kebab funker det og, bare det er nok saus! Endret 9. januar 2016 av NoraCeline-00 Lenke til kommentar
Gjest Slettet-CkrM7QVpfE Skrevet 9. januar 2016 Del Skrevet 9. januar 2016 (endret) Skal man ha skikkelig kebab, må man på en restaurant (gjelder for burger også). Jeg liker tyrkisk eller gresk, men her finnes det alternativer. Gresk kebab? Du tenker vel på gyros? Gyros er bare en form for gresk kebab. Souvlaki er en annen. Språkmessig er det ikke noe galt i å skrive gresk kebab. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_kebabs#Greece Endret 9. januar 2016 av Kron Lenke til kommentar
Visningsnavnet er i bruk Skrevet 23. januar 2016 Del Skrevet 23. januar 2016 Hamburger, så lenge det ikke er fra Burgerking eller McDonalds. Lenke til kommentar
Hjemlengsel Skrevet 26. januar 2016 Del Skrevet 26. januar 2016 Skal man ha skikkelig kebab, må man på en restaurant (gjelder for burger også). Jeg liker tyrkisk eller gresk, men her finnes det alternativer. Du må gjerne dele med oss andre, hvor man finner disse restaurantene (i norge)? Jeg er ikke Skurupu, men jeg deler 99 % hans syn i dette tilfellet, så derfor et svar. I Bergen kan jeg anbefale en "kjelo kebab spesial" på Pars like ved "Den nationale Scene". Forvent da en kebab, ikke den bastarden som vanligvis selges under det navnet i Norge. Den er uten brød som jeg mener heller ikke hører til sammen med en kebab, men insisterer man på det siste har Pars også en "persisk kebab". Den koster i tillegg det halve av en "kjelo spesial", men så trenger man også to av den for en fullverdig hovedrett. I Oslo har jeg hatt et par gode opplevelser i forhold til kebab i Thorvald Meyers gate mellom "ælva" og Olaf Ryes plass samt rundt Olaf Ryes Plass. Imidlertid er disse noen år gamle og jeg husker ikke navn. I Stavanger-området har jeg ennå til gode å finne noe som fortjener navnet kebab, uten at jeg har lett veldig grundig her siste årene. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå