KloverV Skrevet 1. januar 2016 Del Skrevet 1. januar 2016 Hjelp. hamburger eller kebab? Lenke til kommentar
BadCat Skrevet 1. januar 2016 Del Skrevet 1. januar 2016 Burger så lenge det ikke er frossen prefabrikat. Burger skal være fra ferskt kvernet kjøtt. Lenke til kommentar
BadCat Skrevet 1. januar 2016 Del Skrevet 1. januar 2016 (endret) Kebab er helseskadelig. En porsjon inneholder mer fett enn dagsinntaket for menn og alt for mye for kvinner for mye salt, all slags billige krydder og smaksforsterkere, lite kontroll på kjøttinnholdet grunnet useriøse produsenter osv. En kebab inneholder like mange kallorier som en kvinne skal innta i løpet av en dag og 4/5 av menns daglige kaloribehov. Sleng kebaben i søpla der den hører hjemme. Endret 1. januar 2016 av BadCat 1 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 1. januar 2016 Del Skrevet 1. januar 2016 Kebab er helseskadelig. En porsjon inneholder mer fett enn dagsinntaket for menn og alt for mye for kvinner for mye salt, all slags billige krydder og smaksforsterkere, lite kontroll på kjøttinnholdet grunnet useriøse produsenter osv. En kebab inneholder like mange kallorier som en kvinne skal innta i løpet av en dag og 4/5 av menns daglige kaloribehov. Sleng kebaben i søpla der den hører hjemme. Virkelig, det er snakk om burger eller kebab. Det er vell ikke noe godt valg noen av de.. Men back to topic, stemmer også for kebab! fortærer en kebabpizza selv i kveld, perfekt dagen derpå 2 Lenke til kommentar
BadCat Skrevet 1. januar 2016 Del Skrevet 1. januar 2016 Til burger kan man i det minste kverne opp en indrefilet og bake et mer eller mindre spiselig brød til. Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 1. januar 2016 Del Skrevet 1. januar 2016 Til burger kan man i det minste kverne opp en indrefilet og bake et mer eller mindre spiselig brød til. Og det kan man ikke med kebab? Lenke til kommentar
BadCat Skrevet 1. januar 2016 Del Skrevet 1. januar 2016 Tviler det er mye "kebab" igjen om man tar ut all guffa, men hvis man definerer det som stekt kjøtt kan man vel gjøre hva som helst. Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 1. januar 2016 Del Skrevet 1. januar 2016 Altså, hjemmelaget kebab er nok like "sunt" som en hjemmelaget hamburger. Kjøper du på den lokale sjappa er nok begge like unyttige for kroppen. Å spise det én gang i mellom har uansett ikke noe å si for helsen. 1 Lenke til kommentar
tHz Skrevet 1. januar 2016 Del Skrevet 1. januar 2016 Til burger kan man i det minste kverne opp en indrefilet og bake et mer eller mindre spiselig brød til. indrefile i burger? ehm... du kan mer om kalorier enn smak og mat med andre ord. 3 Lenke til kommentar
Solaris Skrevet 1. januar 2016 Del Skrevet 1. januar 2016 Tøft valg!Få ting slår en skikkelig rosastekt hamburger med bråmuggost og bacon, men en av dem kan absolutt være er kebab av kylling grillet over kull og rullet i nybakt naan med frisk salat og en sterk chilisaus. Lenke til kommentar
Populært innlegg aklla Skrevet 1. januar 2016 Populært innlegg Del Skrevet 1. januar 2016 Tviler det er mye "kebab" igjen om man tar ut all guffa, men hvis man definerer det som stekt kjøtt kan man vel gjøre hva som helst. Å sammenligne hamburger laget av fersk indrefilet man kverner selv med kebab laget av ukjent organisk materiale kjøpt på gatekjøkken er en real god sammenligning syntes du? 10 Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 1. januar 2016 Del Skrevet 1. januar 2016 Burger uten tvil, selv om en skikkelig rullebabbe kan være godt nå og da. Lenke til kommentar
BadCat Skrevet 2. januar 2016 Del Skrevet 2. januar 2016 Tviler det er mye "kebab" igjen om man tar ut all guffa, men hvis man definerer det som stekt kjøtt kan man vel gjøre hva som helst. Å sammenligne hamburger laget av fersk indrefilet man kverner selv med kebab laget av ukjent organisk materiale kjøpt på gatekjøkken er en real god sammenligning syntes du? Man må ikke lage det selv. De pleide ha infrefiletburger på Majorstuen for under en hundrings. . Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 2. januar 2016 Del Skrevet 2. januar 2016 Tviler det er mye "kebab" igjen om man tar ut all guffa, men hvis man definerer det som stekt kjøtt kan man vel gjøre hva som helst. Å sammenligne hamburger laget av fersk indrefilet man kverner selv med kebab laget av ukjent organisk materiale kjøpt på gatekjøkken er en real god sammenligning syntes du? Man må ikke lage det selv. De pleide ha infrefiletburger på Majorstuen for under en hundrings. . Og dette tror du virkelig er sundt? Lenke til kommentar
aklla Skrevet 2. januar 2016 Del Skrevet 2. januar 2016 Man må ikke lage det selv. De pleide ha infrefiletburger på Majorstuen for under en hundrings. Er bare noe med den konklusjonen at hamburger er bedre fordi hamburger av bra kjøtt er godt mens kebab laget av søppel er vondt. Jeg kan jo konkludere motsatt vei at kebab er best fordi kebab av kobe-biff er godt mens hamburger laget av asfalt er vondt. 4 Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132 Skrevet 3. januar 2016 Del Skrevet 3. januar 2016 Det er alltid ett vanskelig valg - annenhver gang. Lenke til kommentar
Krokanrull Skrevet 4. januar 2016 Del Skrevet 4. januar 2016 (endret) Spørs helt hvor du er spør du meg. For eksempel i Oslo tar du heller en burger på Munchies enn en kebab på Bislett. Men on the other hand; Er du på Marmaris i Torggata er det en skam å ikke velge kebab. En av de bedre hvor de bruker ordentlig godt lammekjøtt. Anbefales Endret 4. januar 2016 av Krokanrull Lenke til kommentar
anon12234 Skrevet 4. januar 2016 Del Skrevet 4. januar 2016 Burger over kebab any day spør du meg, men det er jo smak og behag det der.... Lenke til kommentar
Gjest Slettet-CkrM7QVpfE Skrevet 4. januar 2016 Del Skrevet 4. januar 2016 (endret) Tviler det er mye "kebab" igjen om man tar ut all guffa, men hvis man definerer det som stekt kjøtt kan man vel gjøre hva som helst. Kebab er så mye mer enn den hurtigmaten den er så kjent som i Norge. Skikkelig og tradisjonell kebab er grillet rent kjøtt. Den søppelversjonen du er kjent med går under navnet doner kebab. https://en.wikipedia.org/wiki/%C5%9Ei%C5%9F_kebap https://en.wikipedia.org/wiki/Kebab Min favoritt kebab er beyti kebab, og det tar jeg over hamburger any day of the week. https://en.wikipedia.org/wiki/Beyti_kebab Endret 4. januar 2016 av Kron Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå