Gå til innhold

Den store tilbudstråden - TV


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

LG OLED65B6V til 27 900 hos HiFi klubben nå.

Begynner å bli fine priser på Oled nå. 55" ligger jo rundt 15-17 for tiden hos enkelte forhandlere.

Spørs om 65" vil falle så mye mer ned på Black Friday, ser at den i statene og LG sine hjemmesider skal selges for 24 tusen* i black Friday perioden, men så har vi jo en generelt høyere pris nivå en USA + moms.

*2800 USD - ca. 24 000.

Var innom elkjøp idag, å ikke "selgeren", men to selgere var veldig ivrige på selge meg65"... så jo at det var flott bilde og alt det der, men stusser litt på at det hos elkjøp kommer prisen på 29990,- ( i morgen onsdag , å dette er liksom black friday-tilbudet??)

Men veiledende hos hifi-klubben er som du sier, 27900,- (de fronter ikke dette som blackfriday pris)

Har liksom styrt unna Oled pga høy pris, men hvis prisen kommer ned mot midten av 20-tallet er dette veldig interessant.

Lenke til kommentar

Trondermann69:

Om man har tenkt å ha tv`en noen år + en skal kjøpe årets modeller så vil jeg si at det fort kan være verdt å bruke noen ekstra tusen på OLED kontra LCD skjermene. Man sikrer seg litt bedre med HDR10 og Dolby vision støtte, pluss med annet en skal spille så veldig mye så sitter man igjen med et mye bedre bilde.

 

Topp modellene med FALD i LCD verden ligger jo egentlig høyere en OLED nå allikevel og disse sliter enda noe med baklyset som gjerne ikke alltid henger 100% med under HDR + mangel på dolby vision støtte.

 

Uansett så følger nok flere butikker etter hifiklubben sin pris etterhvert, det er i alle fall det som har skjedd de to siste gangene.

 

En kan også kjøpe tven nå hos hifiklubben til 27 900,. for også få igjen penger om den synker mer til black friday hos dem:

 

Black Friday nærmer seg, og Hi-Fi Klubben er med igjen. For å gjøre ventetiden kortere har vi samlet noen FØR-BLACK-FRIDAY tilbud til deg. De blir ikke billigere på Black Friday. Vi har som vanlig 30 dagers åpent kjøp, så hvis noe annet av det du har kjøpt hos oss de siste 30 dagene går ned i pris på Black Friday, tar du bare kontakt med oss, så får du prisdifferansen tilbakebetalt.

https://www.hifiklubben.no/kampanje/2016/02/flere-aktuelle-produkter-og-gode-tilbud/

 

Edit: Ser nå at både Elkjøp og Lefdal har satt ned prisen til 27 990,- i nettbutikken.

Endret av Bendorama
Lenke til kommentar

Kommer til å oppgradere fra Pioneer 50" til minst 60" forhåpentligvis i løpet av uka, og kanskje 65". Er så vant til 50 tommer, sitter faktisk hele 4 meter + unna TVen (har en egen sofastol jeg flytter nærmere ved evt behov).

 

Ser jo filmer som regel med undertekst, så lurer litt på hvordan en større skjerm blir da, man fokuserer jo mer på bunnen av skjermen med undertekster.

Lenke til kommentar

Kommer til å oppgradere fra Pioneer 50" til minst 60" forhåpentligvis i løpet av uka, og kanskje 65". Er så vant til 50 tommer, sitter faktisk hele 4 meter + unna TVen (har en egen sofastol jeg flytter nærmere ved evt behov).

 

Ser jo filmer som regel med undertekst, så lurer litt på hvordan en større skjerm blir da, man fokuserer jo mer på bunnen av skjermen med undertekster.

Bare å fyre på med 65" her.

Om man skal ha mye tekst på så er jo OLED greit å ha så en slipper at black barene lyser opp grått* istedenfor å holde seg sorte som du sikkert nå er vandt med på din plasma.

 

*som dette: Samsung-HU9000-Cinema-Black-subtitles.jp

Vet ikke hvor stort det problemet er på FALD skjermene, men jeg ser det nevnes ofte på skjermene som har topp/bunn belysning (også årets modeller).

Endret av Bendorama
Lenke til kommentar

Wow, det så ikke så bra ut.

 

Tenkte å gå for UE65KS7005 til 15k på lørdag hos lefdal, ellers håper jeg noen slår til og selger UE65KS8005 til samme pris på selve fredagen.

 

Tenkte å ha TVen da 4 år da oled TVer forhåpentligvis har blitt noe rimeligere og da gå for en oled :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-EkRmMDKFIU

Rohin: Du får LG B6 55" OLED i morgen (om jeg husker riktig) til 14.999.- i en av nettbutikkene.

 

Slo selv til på LG C6 65" OLED i går til 24.995.- hos expert lokalbutikk. 

 

De hadde den på dagstilbud i nettbutikken på søndag, og jeg ba om og fikk samme pris.

 

C6 er litt buet, støtter 3D, har raskere prosessor og lavere input-lag enn B6. Har også hørt at B6 bruker fjorårets panel, mens C6 er på det årets modell - men det er kun ubekreftede rykter.

Lenke til kommentar

Wow for en bra deal du fikk!

Har lenge sett på oled B6Ven deres og den er nede til 28 tusen nå.

 

Hadde jeg sett dagstilbudet deres på den du kjøpte hadde jeg nok slått til. Litt rart at jeg ikke fikk det med meg, pleier å få mailer av Expert hver helg :/

 

Ja, den 55" til 15 tusen, skal mye til for å få en bedre deal enn det. Men har veldig lyst på en 65". Men skulle jeg hatt en oled i dag hadde jeg gått for 55" og ikke betale 13 tusen (!) ekstra for de siste 10"

 

 

Valget mitt ligger mellom hvor ofte jeg skal kjøpe ny tv, sparer 4k i året til tv. Dvs at jeg hver 4. År kan kjøpe en ny "UE65KS7005 eller muligens 8 serien."

 

Eller hvert 7. år kjøpe en god OLED til 28k.

 

Men én siste ting er at man på bursdagen sin får 20% på en vare på lefdal ut året, og har Bursdag 21. Desember. Så om den tilbudsprisen de har på oled B6 65" til 28k blir en vanlig pris mot slutten av året får jeg den jo for 22 500kr.

Lenke til kommentar

Bestilte LG OLED 55"B6 for 14999 kr hos Expert for 1 time siden. Er vel de første som selger til den prisen. Et tilbud som ikke var annonsert på førehand. Er vel en pristilpasning til Lefdal som skal selge til den prisen fra kl.10 i dag og Elkjøp med samme pris fra kl.24. Noen som vet om veggstativ er med TV-en i esken siden jeg ikke fikk opp alternativ om å kjøpe det i tillegg ?

Endret av ROSY
Lenke til kommentar

Ikke åpent her heller. Nå bruker jeg prisjakt til å se historikken i priser.

 

En ting man må huske før man roper opp at de har satt opp prisene er at de også har hatt helgetilbud ol feks i oktober, hvor prisen da har vært lavere enn normalt en periode og så blitt satt opp igjen.

 

Men Ja, mange som ikke bruker prisjakt / guide og tror alt er utrolige tilbud.

Lenke til kommentar

Kort oppsummert:

 

 

 

Den siste tiden har han fulgt med på prisutviklingen av et fjernsyn fra Samsung hos Elkjøp. Siden 31. oktober har denne tv-en kostet 9995 kroner.

– I sist uke så han til sin store overraskelse at samme tv i en annonse i nå koster 14995 kroner. Det kan nesten se ut til at prisen er skrudd kunstig opp til Black Friday-ukekampanjen til Elkjøp. Vet man ikke at dette er riktig pris, blir man narret til å tro at man sparer 5000 kroner hvis man kjøper tv-en torsdag, sier han.

 

Elkjøp avviser kritikken

 

Elkjøp svarer:

«Det er nok ikke riktig at denne TV-en er satt opp i pris i forbindelse med Black Week og Black Friday. Prishistorikken viser at denne modellen har hatt en snittpris på rundt 14.000,-. Fra 1. november kjørte vi imidlertid en tre ukers kampanje der TV-en ble satt ned med rundt 5.000,-», skriver han.

Da kampanjen var over 20. november fikk tv-en tilbake sin gamle pris.

 

Person i artikkel er ikke videre imponert:

Det høres ut som en bortforklaring. Jeg synes det blir helt absurd å ta gjennomsnittsprisen. De burde heller kikke på prisen den siste måneden før de bestemte prisen til Black Friday.

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Følger med på den selv.Kommer den ned til rundt 24k slår jeg til.

 

Bare å vente til dagen din :fun:(Lefdal 20%). Så blir det jul 3 dager før for deg :wee: .

Hehe ja, men det forutsetter at de ikke øker prisen til 35 tusen igjen, for da blir det jo 28k etter de 20%...virker som prisen nå er Black Friday Tilbud.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...