Rawfruit Skrevet 27. desember 2015 Del Skrevet 27. desember 2015 (endret) . Endret 19. januar 2016 av Rawfruit Lenke til kommentar
Kikert Skrevet 27. desember 2015 Del Skrevet 27. desember 2015 Antagelig pga for mye stivelse du får for mye smak på risen. Det er visst egen "sushi-ris" og man skal blande inn eddik. http://makemysushi.com/sushi-preparations/how-to-make-perfect-sushi-rice.html Jeg har ikke peiling egentlig da jeg ikke har testet selv, men min søster fikk til å lage risen uten at den overdøvet annen smak. Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 27. desember 2015 Del Skrevet 27. desember 2015 Man må bruke "sushieddik". Altså, en søt og nesten seig eddik. Noen lager denne eddiken selv, og andre kjøper den ferdig. Det finnes mange typer, som gir forskjellige grader av smak og klisterhet. Og man må huske å rense risen godt. Sushi er forresten ris med denne eddiken. Putter du fisk på eller i, så heter det noe annet (maki, nigiri, osv). Lenke til kommentar
Vice Skrevet 27. desember 2015 Del Skrevet 27. desember 2015 Har laget sushi med sushiris og sushieddik som er kjøpt på vanlig butikk. Smaker som det meste annen sushiris jeg har smakt. Men jeg har aldri isolert risen og gjort noen direkte sammenligning. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå